samy paraga Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Έπεσα επάνω του κατά τύχη και νοστάλγησα τα νειάτα μου τότε στο Λυκαβηττό, την υποψία βροχής και το Γκάνο να λέει σε σπαστά ελληνικά ''Δεν βρέχει, ψιχαλίζει'' . Το σαξόφωνο που ψάχναμε να δούμε ποιός το παίζει και όταν γύρισε ο προβολέας στην εξέδρα είδαμε τον ηχολήπτη σαξοφωνίστα.......τι ωραία βραδιά. Το ιστορικό αυτής της συναυλίας http://amandapalmer.net/blog/the-dresden-dolls-mick-harvey-john-parish-brian/ ..............και η συναυλία No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 είχε γίνει χαμός με εκείνο το "psihalizi" ωραία χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 πω !! ρε φίλε τι μου θύμισες !! Τώρα συνειδητοποιώ πόσο μεγάλωσα !! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία χρόνια επειδή είμαστε κατά πολύ νεώτεροι. :( Χαμός γινόταν στα live τους. Βέβαια ερχόταν τόσο συχνά που στο τέλος λέγαμε "πάλι αυτοί έρχονται..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 i was there και γω στα 17 μου μαλλον μας εφτιαξες. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο ρε Σάμυ. Με πήγες κι εμένα πίσω σε εκείνη τη συναυλία, και το λάιβ που ανέβασες είναι σούπερ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση