Shelter Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 βασικα δεν χρειαζοταν καν να τον ακουσεις να παιζει... μονο που τον εβλεπες με την κιθαρα ... αρχοντας!! Ακόμα και όταν ηταν ανάμεσα σε γιγαντες της κιθαρας... Δάσκαλος όλων των κιθαριστων ανεξαρτητου στυλ. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Κρίμα κρίμα κρίμα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 αθανατος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Πιο φτώχεια και δυστυχία πεθαίνεις...ευτυχώς τον απόλαυσα από κοντά κι αυτόν και τον john mclaughlin και τον Al di meola r.i.p. :'( https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δε φανταζόμουν οτι θα έκλαιγα για το θάνατο κάποιου που ούτε που τον ξέρω προσωπικά. Ένιωσα λες και πέθανε ο δάσκαλος μου! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Δε φανταζόμουν οτι θα έκλαιγα για το θάνατο κάποιου που ούτε που τον ξέρω προσωπικά. Ένιωσα λες και πέθανε ο δάσκαλος μου! Ίσως τον γνώριζες.... πολύ περισσότερο από ότι νόμιζες συνάδελφε Santso 4 πράγμα που αποτελεί αληθινή έμπνευση και πολλά άλλα πράγματα, που λίγοι μόνον τα καταλαβαίνουν...ευτυχώς ο Paco de lucia μας άφησε πολύ μεγάλη παρακαταθήκη. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Πιο φτώχεια και δυστυχία πεθαίνεις...ευτυχώς τον απόλαυσα από κοντά κι αυτόν και τον john mclaughlin και τον Al di meola r.i.p. :'( Τι μουσικάρα είναι αυτή ρε παιδιά;;; Σε κάποιο σημείο βούρκοσαν τα μάτια από το συναίσθημα που απλόχερα μας χάρισαν ο Paco με τον Al Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2014 Μια ωραία φωτογραφία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2014 Μια ωραία φωτογραφία... Πράγματι πολύ ωραία η φωτό. Μόνο ..... που εμένα το άρρωστο μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Ο Paco έφυγε .... όχι, δεν συνεχίζω, δεν το αντέχω! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση