Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το πιστεύω,πρώτα ο Σάκης,μετά ο Paco...Όλοι οι παιδικοί μου ήρωες φεύγουν σιγά σιγά.Θυμάμαι τον πατέρα μου να βάζει κάθε Παρασκευή βράδυ τους δίσκους του,ήμουν δεν ήμουν 7 χρόνων όταν τον πρωτοάκουσα. Ελαφρύ το χώμα Paco! :'( More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Οταν ακουγεται η λεξη ''κιθαριστας'',στο μυαλο μου ερχοταν,ερχεται και θα ερχεται παντα πρωτο,το ονομα Paco de Lucia. Ευτυχως πηρε τη θεση που του αξιζε στη συνειδηση του κοσμου της μουσικης. Thanks Paco! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ. Θα λείψει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Τι κρίμα!!! δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τους κόπους του και να απολαύσει το ψάρεμα του! άφησε έργο πάντως, όχι αστεία https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Ηταν πραγματικά.. Για εμένα ο καλύτερος κιθαρίστας και μουσικός.. Κατά πολύ φτωχότερος πλέον ο κόσμος της κιθάρας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 άφησε έργο πάντως, όχι αστεία +1 RIP Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Απίστευτο δεξι και μουσικότητα. Και συνθέτης. Όχι τυχαία ο γνωστότερος -μάλλον- σύγχρονος κιθαρίστας. Κρίμα, πέθανε νωρίς (κι αυτός). http://en.wikipedia.org/wiki/Paco_de_Luc%C3%ADa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Μεγάλη απώλεια :'( Μεγάλος κιθαρίστας και χαμηλών τόννων άνθρωπος,ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πει κανεις; :( Tεραστιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 :'( http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση