neeq Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Πιάσαμε και το θέμα της Γιουγκοσλαβίας? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπητέ μου Νίκο. Αν και ο Κυναίγειρος είναι πιο κατάλληλος για αυτό, να σου θυμίσω για ακόμη μια φορά, ότι ακόμα και αν δεν περιλάβεις χρώματα στην επιχειρηματολογία σου, το επισυναπτόμενο πάνελ μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Με αγάπη και ταπεινοφροσύνη, El Primero Bajodor del Mundo Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλα....ποιος μιλαει... ;D ;D..ο εγγονος του Ιλιτς... ;D ;D Σ'αγαπω παντως παρολα τα κουσουρια σου... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Πιάσαμε και το θέμα της Γιουγκοσλαβίας? ;D όχι...ο Superfunk πάει να τη σκαπουλάρει....ποσώς μας ενδιαφέρει η Γιουγκοσλαβία ;D Αγαπητέ μου Νίκο. Αν και ο Κυναίγειρος είναι πιο κατάλληλος για αυτό, να σου θυμίσω για ακόμη μια φορά, ότι ακόμα και αν δεν περιλάβεις χρώματα στην επιχειρηματολογία σου, το επισυναπτόμενο πάνελ μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Πραγματικά...έτσι μπορεί να βλέπει τη ζωή (και στην Ελλάδα) ο Superfunk...μου είναι αδιανόητο ότι ένα νέος δεν τη βλέπει έτσι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Ε καλα και εγω αν παρω LSD ....ΕΤΣΙ θα τη βλεπω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Ε καλα και εγω αν παρω LSD ....ΕΤΣΙ θα τη βλεπω... ;D ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θέλω να πώ...εγώ και εσύ πρέπει να πάρουμε LSD για να τη δούμε έτσι πιά...ένας νέος όμως πρέπει να έχει φυσική ροή αισιοδοξίας;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως απο...οικονομια μια χαρα τα πανε και οι Σερβοι ....δεν μου κανει εντυπωση λοιπον που μονο ΕΜΕΙΣ τους υποστηριζαμε στον πολεμο (το οικονομικο μοντελο της ΣΕΡΒΙΑΣ μετα την πτωση του κομμουνισμου ειναι ΚΑΡΜΠΟΝ με το δικο μας απο το 1974 και μετα) http://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CF%84%CE%B1-0-99-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-120007806.html (btw οι τιμες στα βασικα ειδη στη Σερβια ειναι μολις ενα 10%-15% φθηνοτερες απο την Ελλαδα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντώς να πω και το παράπονό μου (έτσι για να κερδίσω και κάτι ρε σεις). Τόσο καιρό τρέχει αυτό το καταραμένο kickstarter και η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα... δεν... Ρε παιδιά, έβαλα πληρωμένη διαφήμιση στο facebook, που την είδαν 128,000 κόσμος (Έλληνες, γιατί ήταν στα Ελληνικά και είχα βάλει Limit). Λοιπόν, κέρδισα: 103 link clicks 2 photo clicks 19 video plays 3 shares 34 post likes Δε λέω ότι ξόδεψα λεφτά... Τσίπης είμαι! Αλλά το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο αποκαρδιωτικό του κερατά! Δες αυτό Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Σεβάσμιε Luci, αν διαβάζεις το noiz (πολλοί potential πελάτες ;D), να ξέρεις ότι εγώ δέχομαι να ξαναγίνω νέος κι ας μη μου δώσει κανείς εγγύηση για τίποτα. Όσο για το μάρμαρο, να σαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε. Δυστυχώς η ψυχή είναι ήδη πουλημένη αλλού οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ρε συ Νίκο, φτιάξε ένα site, ή έστω ένα post που θα τα γράψεις όλα ΜΕ κεΦαλΑΙα και μικρά και θα το linkάρεις για να γλυτώνουμε (κι εσύ κι εμείς) χρόνο. Τι ωραιο ποστ... +1 σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2014 σε ποιους Σερβους?σε αυτους που ΕΣΦΑΖΑΝ οσους ΔΕΝ ηταν Σερβοι? Κυριως σε οσους ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ οι αλλοι που δεν ηταν Σερβοι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις