Προς το περιεχόμενο

Ελληνική αγορά για κλάμα..

vasilisgeo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε καμμια ευρωπαϊκη χωρα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη αυτοαπασχοληση.....μια και στον καπιταλισμο μονο χωρες που εχουν ΜΕΓΑΛΕΣ επιχειρησεις εχουν και ΜΕΓΑΛΕΣ οικονομιες αλλα και ΠΛΟΥΤΟ.... 

Aπο πλουτο οι Ινδοι αλλο τιποτα...

Μπάτε να γιομίσω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 190
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Aπο πλουτο οι Ινδοι αλλο τιποτα...

οτι να'ναι.. ;D ;D

για GDP per capital μιλαω

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εισαι σιγουρα ενας απο τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ Ελληνες που αντι να περιμενει να ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΠΙΤΙ....θελει να ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ.

Και το να γινει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ καποιος ειναι μερος της "γνωσης του ψαρεματος".

Σωστό και αυτό..

Απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει πια εύκαιρο έδαφος να ανταγωνιστείς.

Όποιος σέβεται τον εαυτό του,ειδικά αν είναι καταρτισμένος,οφείλει να πάρει την ευκαιρία του σε πιο ελπιδοφόρες κοινωνίες και όχι την ελληνική.Δηλαδή να μεταναστεύσει.

Γιατί τελευταία στην Ελλάδα,εκτός από κάτι buy gold και Μικέλ,δεν βλέπω να περπατάει τίποτα.

Εκτός αν πιστεύουμε τα ρεπορταζ του STAR και την "επιστροφή στο χωριό",την καλλιέργεια superfoods και σαλιγκαριών.

Σε μια χώρα που εισάγει ακόμη και το μαλακό σιτάρι(το απαραίτητο για την παρασκευή ψωμιού),επιδοτώντας μόνο το σκληρό σιτάρι,αντί να ενθαρρύνει τους αγρότες και να είμαστε έστω στο ψωμί αυτάρκεις.

Δεν έχουμε δικό μας ψωμί και το ρίξαμε στην καλλιέργεια Παυλώνιας και βιολογικού γαϊδουράγκαθου.

Αλλά τι να σου κάνει και ο αγρότης όταν πουλάει το καλαμπόκι του 12λεπτά/κιλό και στον κάτοικο της πόλης το ψωμί πωλείται 90λεπτά/350 γραμμάρια.

Και ναι ξέρω,έχει αμαρτήσει και η αγροτιά στο παρελθόν.

Όπως όλοι οι κλάδοι όμως..

Ενταξει κατι επρεπε να κανει και η 40χρονη θεια που βγηκε με ΣΥΝΤΑΞΗ απο το δημοσιο στα 39... ;D..και κονομαγε και χοντρο ΕΦΑΠΑΞ...(το οποιο φυσικα δεν ειχε πληρωσει ποτε της)

Μην ανησυχείς..

Τις αμαρτίες της 40χρονης θείας καλείται να πληρώσει τώρα το παιδί της.

Είναι θέμα γενεών πια..

Κάποιοι έσπειραν ανέμους και οι επόμενοι θα θερίσουν θύελλες.

Θέλετε να πούμε τα του κλάδου μου,όλων των μουσικών ειδικοτήτων:

ΠΕ 16.00.ΠΕ16.01,ΠΕ17.13.ΠΕ 17.14,που όποτε ανοίγει κανένα thread όπου κάποιος ρωτά αν έχουν αποκατάσταση τα ελληνικά Ανώτατα Μουσικά Ιδρύματα,φοβάμαι μην γράψω καμιά καφρίλα.

Όσοι 30άρηδες σαν και εμένα κάνουν ωρομισθίες-αναπληρωτιλίκια στα σχολεία θα πάρουν οριστικά πόδι σε 1-2-3 χρόνια.Όσοι έρχονται από πίσω θα δουν τάξη μόνο από φωτογραφία.

Τώρα κάποιος θα πει ας πάνε να δουλέψουν σε Ωδεία.

Με μονοψήφιο ωρομίσθιο αμοίβεται πλέον ο καλύτερος δάσκαλος κιθάρας της πόλης μου από το Ωδείο του.

Τα ιδιαίτερα παρουσιάζουν την αναμενόμενη πτώση..

Νυχτοκάματα γιόκ..

Είναι θέμα γενεών,οι επόμενοι για αυτά που ήταν κάποτε δεδομένα,θα φτύσουν αίμα..

Οπότε superfunk όλοι εσείς σαν γενιά,αφήστε την 40χρονη θεία που ήταν συμμαθήτρια,ξαδέρφη,φίλη σας και κοιτάξτε στα μάτια την γενιά του BillTrantou που θα πληρώσει με την ζωή της το σπασμένο μάρμαρο..

Οπότε superfunk όλοι εσείς σαν γενιά,αφήστε την 40χρονη θεία που ήταν συμμαθήτρια,ξαδέρφη,φίλη σας και κοιτάξτε στα μάτια την γενιά του BillTrantou που θα πληρώσει με την ζωή της το σπασμένο μάρμαρο..

Δυστυχως εχεις δικιο αλλα μη φοβασαι θα ..απελευθερωθουμε συντομα απο το....μνημονιο και τους εχθρους του λαου και θα φαμε (και ΠΑΛΙ) με χρυσα κουταλια.... ;D

Σαν τους ΙΝΔΟΥΣ ενα πραμα... :P

Είναι θέμα γενεών,οι επόμενοι για αυτά που ήταν κάποτε δεδομένα,θα φτύσουν αίμα..

αυτο ειναι σιγουρο...αν και πολλα δεδομενα του παρελθοντος ...δεν ειναι και ...τοσο δεδομενα για το 90% των κατοικων του πλανητη....και οντως πρεπει να ΠΑΡΑΓΕΙΣ για να τα εχεις...(αφου πια τα δανεικα τελειωσανε)

να καταλάβω κάτι...εγώ που είμαι η γενιά του Superfunk και ο Superfunk...πρέπει να εγγυηθούμε στην επόμενη γενιά την -ευδαιμονία, καλή, ξέγνοιαστη, εύκολη...- πάρε όποιο θέλεις...ζωή?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Όσοι 30άρηδες σαν και εμένα κάνουν ωρομισθίες-αναπληρωτιλίκια στα σχολεία θα πάρουν οριστικά πόδι σε 1-2-3 χρόνια.

είμουνα ωρομίσθιος ΤΕ16 στη Λήμνο το 2009-2010. Μέχρι τότε - το λέγαν όλοι οι εκπαιδευτικοί στο νησί - αν σε παίρναν μία φορά σε ξαναπαίρναν αν παρέμενες στο νησί.... Μολονότι παρέμεινα άλλο ένα χρόνο ΔΕΝ με ξαναπήρανε.

'Οσο για....αυτό

Τώρα κάποιος θα πει ας πάνε να δουλέψουν σε Ωδεία.

Δουλεύω σε ωδείο στη Θεσσαλονίκη. Πέρσι είχα 12-13 μαθητές και φέτος έχω.... 4!! :D

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

...εγώ που είμαι η γενιά του Superfunk

σιγα μην ειμαστε ιδια γενια...γεροντα...ε ...γεροντα... ;D

πρέπει να εγγυηθούμε στην επόμενη γενιά την -ευδαιμονία, καλή, ξέγνιαστη, εύκολη...- πάρε όποιο θέλεις...ζωή?

κοιτα σε ΟΛΑ τα ΣΟΒΑΡΑ ευρωπαϊκα κρατη ΑΥΤΟ κανουν...(τουλαχιστον οι κυβερνωντες)..απο τους Γερμανους που ζουνε μετρημενα και με σφιγμενο το ζωναρι  και φροντιζουν να εχουν ευρωστη οικονομια ,μεχρι τους Νορβηγους που δεν τρωνε ουτε...δεκαρα απο τα πετρελαια τους αλλα τα επενδυουν σε funds για τις μελλοντικες γενιες....

Στο Ελλαδισταν που εχουμε κουλτουρα..οτι φαμε,οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο απαυτος μας....αδιαφορωντας για το ΜΕΛΛΟΝ.....ΟΝΤΩΣ εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη που δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ στο ΤΡΕΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ εδω και 40 χρονια.....

ΟΛΟΙ μας....και εσυ και εγω βεβαιως....

Προσωπικα νοιωθω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ οταν μιλαω σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κατω των 30 στην Ελλαδα,μια και ΦΤΑΙΩ και ΕΓΩ που ΑΝΕΧΤΗΚΑ ενα σπαταλο,αδηφαγο και βεβηλο κρατος τοσα χρονια και δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑ εστω ΜΙΑ φορα.... αλλα απλα το..επεκρινα απο τον ΚΑΝΑΠΕ...

Αν βγαιναμε ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ εναντιον των κρατιστων και των ΔΥ που μας πινανε το αιμα τοσα χρονια ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ....αλλα δεν το καναμε...αντιθετα τους αφηναμε και βγαινανε στο δρομο..απαιτωντας ΑΚΟΜΑ περισσοτερα και τελικα τα ΕΠΑΙΡΝΑΝ κι ολας....

κοιτα σε ΟΛΑ τα ΣΟΒΑΡΑ ευρωπαϊκα κρατη ΑΥΤΟ κανουν...(τουλαχιστον οι κυβερνωντες)..απο τους Γερμανους που ζουνε μετρημενα και με σφιγμενο το ζωναρι  και φροντιζουν να εχουν ευρωστη οικονομια ,μεχρι τους Νορβηγους που δεν τρωνε ουτε...δεκαρα απο τα περτρελαια τους αλλα τα επενδυουν σε funds για τις μελλοντικες γενιες....

Σοβαρέψου και εσύ...εκτός από τα 2 αυτά κράτη...ΟΛΑ τα άλλα τις ίδιες βλακείες έχουν κάνει...δεν υπάρχει ευρωστη οικονομία στην Ευρώπη...μαζί τα τρώγαμε ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δε μιλαμε για..ευρωστη οικονομια...μιλαμε για ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ και ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ οικονομια και θα σε λυπησω αλλα τετοια αυτη τη στιγμη ειναι ΜΟΝΟ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ....αλλωστε δεν βλεπω καμμια αλλη χωρα σε τετοια ΑΘΛΙΑ κατασταση....

για πέ μου τι επανάσταση θα έκανες!!!!

οτι εκαναν και ολοι αυτοι που εκλειναν τους δρομους τοσα χρονια....αλλα αντι για επιπλεον δανεικα οπως εκαναν ολοι αυτοι  θα απαιτουσα...απλα να γινει η Ελλαδα ενα σοβαρο κρατος.....

θα μου πεις ..."εισαι παλαβος".... ;D...ναι ειμαι αλλα σιγουρα απο αυτο που εκανα (να καθομαι σπιτι μου και να γκρινιαζω για τα χαλια μας και να προβλεπω την χρεοκοπια μας απο το 2000) ΠΟΛΥ καλυτερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου