tsolberg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Squier Vibe 50's Bass μετα την προσθηκη μαγνητη στη "θεση" bridge εψαχνα τους ηχους ετσι επαιξα με την πολωση του δευτερου μαγνητη ακουστε στο βιντεο.... Η συνδεση των μαγνητων ειναι σε σειρα! http://www.youtube.com/watch?v=YO-3Zt67qkE&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Not bad. Το Jaguar control plate κολλαει ωραια με το ολο vibe. Ο neck ειναι ο stock και ο bridge τουτος δω, η λαθος καταλαβα; http://onlymusicusa.com/Telecaster_Bass_Tele_Bas.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsolberg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Να σαι καλα φιλε μου, ναι αυτος ακριβως ειναι 30 ευρω να θυμαμαι τον ειχα παρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ομολογουμενως εχει μερικες θεσεις με πολυ ωραιο ηχο, απ οσο μπορω να καταλαβω απο το βιντεο δηλαδη. Το μονο που θα εκανα διαφορετικα ειναι η θεση του jaguar plate. Θα το εβαζα στην κατω μερια, εκει περιπου που ειναι το thumbrest και θα εφερνα το thumbrest επανω (που ειναι και λιγο πιο χρησιμο). Κατα τα αλλα, nice job! Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsolberg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι κ εγω κ το εψαχνα που να βαλω το plate μου φανηκε εκεινη τη στιγμη πιο kala εκει χεχε Σε ευχαριστω, να πω οτι ο ηχος ειναι με DI κανενα πεταλι ουτε ενισχυτης ειναι μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση