ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 @longshadow ευχαριστω πολυ μαν... ;D @cos_dr ευχαριστω φιλος... αν και εχω ερθει και στα λημέρια σας λιγο.. :P @HellFire σ ευχαριστώ φιλος.... οσο για το αυτι.. και εγω δανικό το εχω παρει.. απο τον πατερα :P @Μανώλης Χναράκης... ευχαριστω πολυ φιλος :P :P :P :P :P :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Αγγελε μπραβο όντας ακουστικος όπως αφηνες να εννοηθει από τις απαντησεις σου στα θρεντς.Λιτος και δημιουργικος .Μου αρεσε πολυ μπραβο. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος ο καλλιτέχνης και αρκετά δημιουργική η χρήση των πεταλιών με την ακουστική. Μπράβο ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο κι από μένα Άγγελε, πολύ όμορφο παίξιμο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία πράγματα. Το έχεις το άθλημα. Πολύ καλή δουλειά Άγγελε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 @Johnny.T @samy paraga @gmw @cyclops ευχαριστώ παλικάρια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια πραματα. Δοκιμασε τα και με ηλεκτροκλασσικη. Το συρμα τζιναει λιγο σε αυτα. Ή φτιαξε λιγο το action της κιθαρας. Ισως φταιει και το παχος των χορδων ή το EQ. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπραβο Αγγελε,πολυ ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια πραματα. Δοκιμασε τα και με ηλεκτροκλασσικη. Το συρμα τζιναει λιγο σε αυτα. Ή φτιαξε λιγο το action της κιθαρας. Ισως φταιει και το παχος των χορδων ή το EQ. στο μυαλο μου εισαι.. ;D ηθελα να παρω ηλεκτροκλασικη.. και θελω βεβαια.. εχω βαλει στο ματι μια breedlove που κυκλοφορεί άσκοπα στις αγγελίες ;D .. αρα στο θεμα του ηχου σίγουρα θα ηταν καλύτερα με μια ηλεκτροκλασικη.. οσο για τις χορδες.. .... μ αυτη την κιθαρα παιζω στα live... και εχει 10αρες χορδες.. γιαυτο και ο κακος... ηχος.. καλα.. πολλα παίζουν που εχει κακο ηχο αλλα ...... δε το πείρα πολυ ζεστα το θεμα ..δε προετοιμάστηκα καθόλου εννοώ.. οπως ειπα την yamaha την εχω για Live και ειναι ρυθμισμένη μονο για εκει... ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπραβο Αγγελε,πολυ ωραιος! ευχαριστω gvour................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση