Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο μια από εμένα. Μου άρεσε η προσέγγιση σου- και η χρήση της τεχνολογίας 8) Και αν έχεις χρόνο για κάψιμο, δεν θα με χάλαγε να σε άκουγα να διασκευάζεις Star Wars και Gladiator ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο μια από εμένα. Μου άρεσε η προσέγγιση σου- και η χρήση της τεχνολογίας 8) Και αν έχεις χρόνο για κάψιμο, δεν θα με χάλαγε να σε άκουγα να διασκευάζεις Star Wars και Gladiator ;) ;D ;D ;D ;D ;D το εχω βγαλει το gladiator .... το ειχα στο pc δε το ανεβασα... απο κει και περα επαθε καμια δεκαρια εγκεφαλικα το pc και δε το ξανα ειδα... ευχαριστω φιλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος... :) Με ηλεκτρική ασχολείσαι καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια πραματα. Δοκιμασε τα και με ηλεκτροκλασσικη. Το συρμα τζιναει λιγο σε αυτα. Ή φτιαξε λιγο το action της κιθαρας. Ισως φταιει και το παχος των χορδων ή το EQ. +1 Σπουδαιο αποτέλεσμα ετσι κι αλλιως. Μπράβο μαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος... :) Με ηλεκτρική ασχολείσαι καθόλου? οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω.. ;D ευχαριστώ πολυ +1 Σπουδαιο αποτέλεσμα ετσι κι αλλιως. Μπράβο μαν! να σαι καλα φιλε... σ ευχαριστώ πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω.. ;D άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2014 άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;D αααααααχαχαχαχαχχαα ;D ;D ;D ;D ;D ;D .... έλιωσα... κε γελοτοπιος πανο απω ωλλα... ευαριστω ρε μαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση