Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη και στα Live καπως ετσι θα ακουγεται, καλο ειναι να αρχισεις σιγα σιγα (για να συνηθιζεις) να ανεβαινεις σε παχος. ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη και στα Live καπως ετσι θα ακουγεται, καλο ειναι να αρχισεις σιγα σιγα (για να συνηθιζεις) να ανεβαινεις σε παχος. ;) 11 με το ζορι .. με κουραζουν... οχι σε ολα τα τραγουδια βεβαια... και τωρα ξεκιναει το θεμα του σεταρισματος... ειχα παιξει με την μαρτιν του καζουλι... ..................... αφρός με την taylor 314 του μπαλαφα ...................... αφρός... και αλλες πολλες... ολη μου εχουν πει να χρησιμοποιώ 10 στα live ο χατζησταυρου , μπαλαφα , ιωαννιδης ... κ.α ... ιδικα με τον χατζησταυρου ειχαμε κανει ανάλυση... αναλογα παντα τι παιζεις... τωρα εγω επειδη ειμαι και βασικη κιθαρα στα live... γιαυτο εχω και δεκαρες.. τα ξερεις αυτα σιγουρα... ;) ;) αλλα εκείνοι την σεταρουν στον καγμακη.... οχι στον rih.................. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο,ρε συ Άγγελε.Πολύ καλό το παίξιμο σου. Κι αυτό το "...Mohicans"...Λατρεμένο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο,ρε συ Άγγελε.Πολύ καλό το παίξιμο σου. Κι αυτό το "...Mohicans"...Λατρεμένο. :) σ ευχαριστω φιλε Grey ... ναι.. δύναμη soundtrack :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλός!!! Είχα ακούσει τυχαία το Requiem από σένα,αρκετά παλαιότερα.Ήταν νομίζω για ένα διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά...! Anyway,πολύ δημιουργικός,μπράβο!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλός!!! Είχα ακούσει τυχαία το Requiem από σένα,αρκετά παλαιότερα.Ήταν νομίζω για ένα διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά...! Anyway,πολύ δημιουργικός,μπράβο!! να σαι καλά αγόρι... ευχαριστώ... δε το έβαλα σε διαγωνισμό ποτέ... ;) δε θα τολμούσα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 αλλα εκείνοι την σεταρουν στον καγμακη.... οχι στον rih.................. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς. ;) Και πάλι μπράβο για τα cover! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς. ;) Και πάλι μπράβο για τα cover! :) σιγουρα εχει.. και εχω παει βεβαια.. αλλα την τελευταια φορα πηγα εκει... μπας και βρω κατι καλύτερο... αλλα... ;) ;) ;) σωστά καταλαβες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Αγγελε,πολλα μπραβο κι απο μενα! Εκεινο το requiem,τι ωραια που το εχτισες.. Τελεια αξιοποιηση του πολυσουγια που ονομαζεται boss gt10.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Αγγελε,πολλα μπραβο κι απο μενα! Εκεινο το requiem,τι ωραια που το εχτισες.. Τελεια αξιοποιηση του πολυσουγια που ονομαζεται boss gt10.. :) φιλε μου να σαι καλα.. ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. ναι η boss "ηταν" καλη... :-\ πουλήθηκε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση