ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Διακρίνω ένα κόλλημα με τα soundtracks, ή μου φαίνεται? :D Πολύ ωραίος! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Διακρίνω ένα κόλλημα με τα soundtracks, ή μου φαίνεται? :D Πολύ ωραίος! :) μπα οχι... ;D η ανωμαλία δε παει στα βουνα.. ολο χαρούμενα κομμάτια παίζω... χαχαχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 η ανωμαλία δε παει στα βουνα Λοιπόν ευκαιρίας δοθείσης, θα σου πω το εξής περίεργο. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα ένα κόλλημα να προσπαθώ να παίξω θέματα από διαφημίσεις (εκτός των άλλων). Όλοι με δούλευαν, αλλά εγώ εκεί. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν ευκαιρίας δοθείσης, θα σου πω το εξής περίεργο. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα ένα κόλλημα να προσπαθώ να παίξω θέματα από διαφημίσεις (εκτός των άλλων). Όλοι με δούλευαν, αλλά εγώ εκεί. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ..του 12τα ανέβασα.. τωρα παμε αλλου.. κατι ποιο σοβαρό.. εντωμεταξυ απο κατω ζητάνε tabs και δε ξέρω τι να τους πω... μιας και ειμαι αυτοδίδακτος και τα βγαζω με το αυτι.... πρεπει να εχω φαει πολυ βρίσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραία τα cover, μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 δυνατος παιχτης. Εχω και εγω κολλημα με τα soundtracks. Ωραίος ΑΓΓΕΛΕ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο, φανταστικός. Μου δανείζεις τα αυτιά σου? ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ είσαι ωραίος βρε!! 8) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση