Earendil Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΟΔΙΟΥ? ΕΣΥ ΠΧΙΟΣ ΕΙΣΕ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΙΝΣΕΚΤΙΟΥΣ. ΧΑΡΙΛΑΤΡΟΛ; EWJ, όταν κάνεις όλο το thread αναφορά στο συντονιστή και μας ανατινάξεις το inbox, πέρνα απ' τα κεντρικά μας να σου δώσουμε και δυο μασούρια δυναμίτη Ακμή. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 EWJ, όταν κάνεις όλο το thread αναφορά στο συντονιστή Αυτός ο άμοιρος συντονιστής...δεν πρέπει να πάρει υπερωρίες γι αυτό? Ακούει η διοίκηση?.... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 9 αναφορές στο συντονιστή so far. Δέχομαι πονταρίσματα στο under/over 15,5. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 9 αναφορές στο συντονιστή so far. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EWJ Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- Αφού σας ανέχεται ο admin, καλά κάνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Σήμερα έκανα την εγγραφή μου στο forum σας. Ειμαι λάτρης της μουσικής και της τεχνολογίας αλλά και μουσικός και προτίθεμαι να συμμετάσχω ενεργά. Ενας απο τους λόγους που αποφάσισα να εγγραφώ είναι γιατι μου είπαν οτι οι moderators του φόρουμ εκτός απο αξιόλογοι γνώστες της μουσικής τέχνης, είναι και δεινοί βασανιστές. Ελπίζω να έχω το προνόμιο, οταν χρειαστεί, να μου φερθούν βάναυσα και να σημαδέψουν ανεπανόρθωτα το κορμι μου και το πνεύμα μου επιβεβαιώνοντας την φήμη τους. Ειμαι αγνός απο τη μέση και κάτω. Μη διστάσετε. Πληρώνω καλά. Best post ever. Μακάρι να μπορούσε να γίνει sticky.. ;D ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EWJ Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Αφού σας ανέχεται ο admin, καλά κάνετε... εμείς τον ανεχόμαστε...αλλά όχι για πολύ....Το κίνημα γιγαντώνεται!!!! :P Μόλις μπεί χρηματιστήριο, θα του φάμε τις μετοχές :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EWJ Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 εμείς τον ανεχόμαστε...αλλά όχι για πολύ....Το κίνημα γιγαντώνεται!!!! :P Μόλις μπεί χρηματιστήριο, θα του φάμε τις μετοχές :-* Αφήστε του μερικές για το wc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Αφήστε του μερικές για το wc Τωρα μαλλον εσυ κανεις αυτο που κριτικαρεις . καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις