atreu73 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Κύριε Στέφανε λυπάμαι αν εξελάβατε τον παρέμβασή μου ως προσβολή στο πρόσωπό σας διότι ειλικρινώς δεν την εννοούσα ως τέτοια. Το σχόλιο μου απευθυνόταν στο Neeq όπως αναγραφόταν καθαρότατα στην πρώτη λέξη της πρώτης πρότασης του και να είστε σίγουρος προέρχεται από κάποιον που σιχαίνεται τα μαθηματικά όπως φαντάζομαι και σεις. Αλήθεια δεν γνωρίζω ούτε στο ελάχιστο το αντικείμενο το οποίο η δημοσίευσή σας πραγματεύεται και ούτε καταλαβαίνω τα διαγράμματα που παρατέθηκαν. Μπορεί όντως να έχετε ανακαλύψει κάτι που πολλοί αγνοούν. Γιατί όχι; Προσωπικά το μόνο αντίστροφο που ξέρω ήταν σε δίσκο των Eagles που λένε ή Freddie is the devil ή Jimmy Connely is the devil. Θα σας πω και μια ιστορία. Στο σχολείο που πήγαινα είχε τμήμα μουσικής. Εκεί, μια φορά την εβδομάδα κάναμε θεωρία. Κάποτε ήρθε ένας καινούργιος μαθητής από άλλο σχολείο που του φαινόταν απίστευτο να έχουμε στην αίθουσα πιάνο και να μην παίζει κανείς. Πριν αρχίσει λοιπόν το μάθημα και στο ολιγόλεπτο διάλειμμα έπαιρνε την θέση του στο πιάνο και έπαιζε. Στην αρχή μας φάνηκε αυθάδης κι ενοχλητικός αλλά με τον καιρό τον συνηθίσαμε κι έφτασε μάλιστα στιγμή που είπαμε: Δεν ήρθε ο Πέτρος σήμερα; Ποιός θα μας παίξει λίγο πιάνο να γουστάρουμε; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια σορρυ κιολας αλλα εχετε να πειτε κατι σοβαρο επι του θεματος? Θεωρείς το όλο θέμα σοβαρό? Δεν σου φτάνει το επιχείρημα της...Αντονέλλας? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Αρα παραδεχεσαι οτι ολα τα εχεις κλεψει απο αλλα site και τα μετεφερες εδω μεταφρασμενα ως δικα σου. Ενδιαφερον... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω πως η αναζήτηση της Αντονέλλας γίνεται με λάθος keywords. Δεν ειναι απλα Αντονέλλα, αλλα Δυτικη Τζαζιστρια Αντονελλα, ή Ελληνιδα Τζαζιστρια Αντονελλα (=> Δυση = Ελλαδα = 354 = ΛΙΚΝΟ) Οπότε το θέμα κλείνει εδω, καθως ο Στέφανος μας παραπεμπει στη Δυτικη Τζαζιστρια Αντονέλλα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπει στο φορουμ η Δυτική Τζαζιστρια Αντονέλλα ωστε να τα ακούσει κι αυτή ένα χεράκι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μα δεν υπάρχει οντοπικ θεμα. Ισα ίσα που τα χαβαλεδίστικα ποστς δώσανε κάποιο νόημα στο thread. Και μόνο που διαβάζοντας τα ειρωνικά ποστς μας, κάποιο παιδί θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να παίρνει στα σοβαρα τις θεωριες του Στέφανου και της ΔΤΑ*, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Γιατι αν προσπαθούσαμε με επιχειρήματα, στα οποία θα επέστρεφε ως απαντηση, ότι μας διαψευδει η ΔΤΑ, μπορεί κάποιος να μπερδευόταν και να νομιζε ότι πρέπει να διαλέξει αναμεσα στα επιχειρηματα και τα "επιχειρήματα". Το ποστ με το 1+1=2 (δε θυμαμαι ποιου), ήταν η καλύτερη απαντηση που θα μπορούσε να δοθεί. *Δυτική Τζαζίστρια Αντονέλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά η κατάσταση έχει παρεκτραπεί εδώ και πολλές σελίδες. Ας ηρεμήσουμε λίγο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Μερικα διαγραμματα ακομα για τη φυσαρμονικα, κατα τον Krumhansl την Krumhansl ;) http://psych.cornell.edu/people/carol-krumhansl https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 την Krumhansl ;) http://psych.cornell.edu/people/carol-krumhansl Τωρα με εβαλες σε υποψιες για το φυλο ολων των αρθρων που διαβαζω γαμω το μπελα σου ;D Νομιζα οτι ολοι οι επιστημονες είναι αντρες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα με εβαλες σε υποψιες για το φυλο ολων των αρθρων που διαβαζω γ*** το μπελα σου ;D Νομιζα οτι ολοι οι επιστημονες είναι αντρες ;D κι εγώ όταν πήγα και τους είδα ήταν όλες κοπέλες ;D Για το δικό σου φύλο ξεκίνα να ανησυχείς, κι εγώ αυτό κάνω :P https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Για το δικό σου φύλο ξεκίνα να ανησυχείς, κι εγώ αυτό κάνω χαχαχαχαχα.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις