cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Εγω θεωρώ τον εαυτό μου ως σημείο αναφοράς για τα πάντα, ειμαι ο δασκαλός μου και είμαι και το ειδωλό μου. Αλλα για χάρη των κανόνων, κανω υπομονή. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Harper1 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Να και κάποιος που τα βλέπει με καθαρό μάτι –Ewj - αλλά σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ,όπως οι κακοί πολιτικοί με ξύλινη γλώσσα βλέπουν και λένε αυτό που θέλουν – το μαύρο άσπρο και αντίστροφα. Κύριοι τέτοια αερολογία είναι κάτι το φανταστικό και οι υπεύθυνοι να μη κάνουν τίποτα. Απορώ πως οι έστω δυο τρεις καθηγητές με διδακτορικά και μερικοί άλλοι με γνώσεις να αντέχουν τέτοια ‘’υψηλή διανόηση και παιδεία’’. Δεν πίστευα ότι θα έβρισκα τόσο ‘’υψηλό IQ’’ σε ένα φόρουμ που δεν συναντάται ούτε σε κακομαθημένα παιδιά σχολείου. Οι επισκέπτες και μέλη που θέλουν να αποκτήσουν μερικές γνώσεις - έστω και μέσω θεμάτων με λάθη , αντί να υποδεικνύονται και να διορθώνονται τα λάθη από τους ειδήμονες - δεν είναι υποχρεωμένοι να υπομένουν τον χαβαλέ , οι δε moderators να υπάρχουν ‘για τα μάτια’ και πολλές φορές να στηρίζουν τέτοιες προθέσεις , όπως συμβαίνει εδώ. Από τα 190 σχόλια ζήτημα είναι αν θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 5 ή 6 όλα τα άλλα είναι off topic και δείχνουν κατώτατο επίπεδο και λυπάμαι μόνο και που ανάγνωσα μερικά. Όταν δεν έχεις κάτι να πεις η σιωπή είναι προτιμότερη. Φεύγω από την ιστοσελίδα σας , αν και δεν υπήρξα συχνά επισκέπτης , νοιώθοντας αηδία. Ποτέ δεν θα έστελνα τα παιδιά μου (όταν αποκτήσω) σε τέτοιους μουσικούς. Ζητώ να με διαγράψετε άμεσα. Καλά έκανε η antonella ήρθε – είδε και απήλθε και μάλλον σας περιμένει στο blog της , που όμως περιμένει σοβαρές ερωτήσεις και όχι 1+1 =2 ???? Σημείωση: Έχω πλήρη ασχετοσύνη με την τζαζ αλλά και τη θεωρία της αρμονίας και του κύκλου των 5ων , όμως συγκρίνοντας τη συγκεκριμένη 2-5-1 αλληλουχία με αυτή της antonella αλλά και των ιστοσελίδων που σας παραπέμπει στην #59 απάντηση του ο ευγενικός κύριος ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ………και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ενώ καταλαβαίνω εγώ!!!! Η άσχετη ότι λένε τα ΙΔΙΑ…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Άμα λέει και η κυρά Αντονέλλα ( ??? ) τέτοιες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μπαρούφες του τύπου "στην κλασσική αρμονία δεν έχει νόημα η 7η", τότε απλά και αυτή είναι άσχετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Καλά έκανε η antonella ήρθε – είδε και απήλθε και μάλλον σας περιμένει στο blog της , …τι ώρες δέχεται? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 στο θεμα υπαρχει παντως ενα βασικο λαθος απο την πρωτη σελιδα. Ο σωστος τροπος να βλεπουμε τις κινησεις II-V-I ειναι IΙ-7 V7 Imaj7 η I7 για ματζορε (και dominant κινηση) II-7b5 V7 I-7 για μινορε κινηση. χοντρικα αυτα ειναι γνωστα ως τα μοτζορε και μινορε II-V-I, και υπαρχουν φυσικα παραλλαγες σε διαφορες περιπτωσεις το να αλλοιωσουμε την πεμπτη στην δευτερη περιπτωση ειναι ενας παραπανω βαθμος πολυπλοκοτητας που ερχεται μετα, και δεν εχει σχεση με την βασικη θεωρια και χρηση των II-V-I. H δε altered συγχορδια και κλιμακα ειναι μια μονο απο της αλλοιωσεις που μπορουμε κατα βουληση να επιλεξουμε.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
user2014 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Φεύγω από την ιστοσελίδα σας, νοιώθοντας αηδία. Αντίδραση φυσιολογικού ανθρώπου. Καλά ξηγιέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 στο θεμα υπαρχει παντως ενα βασικο λαθος απο την πρωτη σελιδα. Ο σωστος τροπος να βλεπουμε τις κινησεις II-V-I ειναι IΙ-7 V7 Imaj7 η I7 για ματζορε (και dominant κινηση) II-7b5 V7 I-7 για μινορε κινηση. χοντρικα αυτα ειναι γνωστα ως τα μοτζορε και μινορε II-V-I, και υπαρχουν φυσικα παραλλαγες σε διαφορες περιπτωσεις το να αλλοιωσουμε την πεμπτη στην δευτερη περιπτωση ειναι ενας παραπανω βαθμος πολυπλοκοτητας που ερχεται μετα, και δεν εχει σχεση με την βασικη θεωρια και χρηση των II-V-I. H δε altered συγχορδια και κλιμακα ειναι μια μονο απο της αλλοιωσεις που μπορουμε κατα βουληση να επιλεξουμε.. τώρα ποιόν να πιστέψω?…εσένα ή την Αντονέλλα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Φευγεις απο την ιστοσελίδα και εγω νιώθω αδιαφορία. για εσένα μπορεί να ειναι μια μέρα που να τη θυμάσαι για πάντα. Για εμένα ειναι απλά Κυριακή. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ………και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ενώ καταλαβαίνω εγώ!!!! Η άσχετη ότι λένε τα ΙΔΙΑ…. Με άλλα λόγια, θεωρείς αυταπόδεικτο πως, όταν δύο άτομα λένε το ίδιο πράγμα, αυτό το πράγμα είναι αυτομάτως σωστό; Κι αν κάποιοι άλλοι διαφωνούν, πως καταλήγεις στον "νικητή", μετράς ποιοι είναι περισσότεροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_pan Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2014 [off topic]@admins:Προσπαθω να ποσταρω και ενω στην προεπισκοπηση μου δειχνει το μηνυμα κανονικα εμφανιζει μονο 2 γραμμες απο το κειμενο στην απαντηση.Εαν μπορει να μου πει καποιος τι μπορει να κανω λαθος,θα το εκτιμουσα :) Μόνο ΘΡΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις