cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Σήμερα έκανα την εγγραφή μου στο forum σας. Ειμαι λάτρης της μουσικής και της τεχνολογίας αλλά και μουσικός και προτίθεμαι να συμμετάσχω ενεργά. Ενας απο τους λόγους που αποφάσισα να εγγραφώ είναι γιατι μου είπαν οτι οι moderators του φόρουμ εκτός απο αξιόλογοι γνώστες της μουσικής τέχνης, είναι και δεινοί βασανιστές. Ελπίζω να έχω το προνόμιο, οταν χρειαστεί, να μου φερθούν βάναυσα και να σημαδέψουν ανεπανόρθωτα το κορμι μου και το πνεύμα μου επιβεβαιώνοντας την φήμη τους. Ειμαι αγνός απο τη μέση και κάτω. Μη διστάσετε. Πληρώνω καλά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 για να μη νομίζει ο κόσμος ότι μοντεράρουμε από τίποτα ανάκλιντρα με ποδόλουτρα και groupies να μας ταϊζουν χούφτες ρόδι. εσύ....ο...άλλος...ο τύραννος είναι σαν το Μπερλουσκόνι :( :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 850 € το μήνα και ούτε μια εξήγηση για τον κύκλο των 5ων. Άλλοι έπαιρναν πολύ λιγότερα για να εξιστορούν τον κύκλο της Σιών. Με την αναίτια αναίδεια χάνονται νέα μέλη 1,2,3 ή όπως θα λέγε κι ο Κυρ Στέφανος 1+1=0. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Με 850 ψωροευρώ το μήνα που παίρνω, και πολύ ασχολούμαι. Ε οχι και 850....εχεις και τα τυχερα σου,ασε τις προμηθειες αμυντικων συστηματων.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Με την αναίτια αναίδεια χάνονται νέα μέλη ...και όμως...ένα έφυγε...2 ήρθανε σήμερα... ;D ;D άσε που δε θα κρατηθεί...θα ξαναγυρίσει ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Όχι τα γράφω για να μη νομίζει ο κόσμος ότι μοντεράρουμε από τίποτα ανάκλιντρα με ποδόλουτρα και groupies να μας ταϊζουν χούφτες ρόδι. speak for yourself, buddy. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 speak for yourself, buddy. Αν κάνετε τέτοια και παίρνετε και 850,πότε μπορώ να εγγραφώ;! ;D ;D ;D ;D ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Αν κάνετε τέτοια και παίρνετε και 850,πότε μπορώ να εγγραφώ;! ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8 μπαίνουν με ΑΣΕΠ και 2 με συνέντευξη. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2014 Τα πάντα είναι θέμα βαρεμάρας ,ο καθένας την σκοτώνει όπως μπορεί... υπάρχουν βέβαια πάντα καλύτεροι τρόποι αλλά προσωπικά πονάει η μέση. groupies uber alles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2014 Όχι τα γράφω για να μη νομίζει ο κόσμος ότι μοντεράρουμε από τίποτα ανάκλιντρα με ποδόλουτρα και groupies να μας ταϊζουν χούφτες ρόδι. Κι από τη τσέπη μας βάζουμε. Αλλά δε τα λέτε αυτά εσείς στα κανάλια. ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΟΔΙΟΥ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις