STEFANOS604 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Απάντηση #59 στις: 09:21 - 25/02/14 Απαντήστε στα αναφερόμενα εκεί (δηλαδή στην ταμπακιέρα) Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Απαντήστε στα αναφερόμενα εκεί (δηλαδή στην ταμπακιέρα) ...όποιος δεν απαντήσει μέσα σε 15 λεπτά....μηδενίζεται η κόλλα του 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 ...όποιος δεν απαντήσει μέσα σε 15 λεπτά....μηδενίζεται η κόλλα του 8) Πανάθεμά μου βγήκε απ τη μύτη το κρασί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Πανάθεμά μου βγήκε απ τη μύτη το κρασί ;D ;D ;D Κρασί στις 11. ??? Στις 2 τι θα κάνεις δηλαδή ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Σας αφήνω με τις ΚΡΑΥΓΕΣ σας , τους ΛΙΒΕΛΟΥΣ ,το ''ΔΙΑΛΟΓΟ'' σας , γράφοντας ήδη το τελευταίο θέμα με επιχειρήματα........ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια σορρυ κιολας αλλα εχετε να πειτε κατι σοβαρο επι του θεματος? Καλη η πλακιτσα και οι εξυπναδες αλλα (για εμας που απλα διαβαζουμε το θεμα) καταντανε κουραστικα ολα αυτα τα "κουλ-αλεξη-αστειακια". Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που δεν εχουν κανει ουτε ενα ον τοπικ σχολιο σε ολοκληρο το θεμα... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 αινταξη πεδια,τι βρικα τιν Αντοναιλα ΑΦΤΟ ινε τζαζ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Tώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτε μήπως χρειάζομαι την Αntonelli? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Tώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτε μήπως χρειάζομαι την Αntonelli? Για να καταλάβεις...θέλεις 2-3 ποτηράκια...αλλιώς δεν δουλεύει φίλος ;) Η Αntonelli ΝΑΙ, είναι της εποχής μας και της εποχής του μπαρμπα Στέφανου :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις