SamTheRipper Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Οι περισσότεροι γνωστοί μου την ερμηνεύουν ως κάτι που έχει σχέση με το διάολο.Στη σημερινή κοινωνία όμως δεν ξέρεις και ποιοα είναι η πραγματική ερμηνεία γιατί με το παραμικρό σε βγάζουν σατανιστή!! Γιατι...τι εχουν οι σατανιστες δηλαδη..? Μια χαρα παιδια ειμαστε... :roll: Θα σου πω... Λατρεύουν το σατανά που είναι αντίθετο με τον Χριστιανισμό.Σαν να πας να παίξεις coyntry με ESP ένα πράμα :lol: :lol: :lol: Και εγώ παίζω το Stairway To Heaven με τη jackson αλλά δεν μου έχουν πει τίποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ παίζω το Stairway To Heaven με τη jackson αλλά δεν μου έχουν πει τίποτα!!! Ακόμη... :wink: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Ακόμη... :wink: :lol: :lol: :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση