BKostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους, Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει η χαρακτηριστική χειρονομία που κάνουν μερικοί θεατές στις rock συναυλίες ? Αυτή που το χέρι υψώνεται και έχει σηκωμένο το δείκτη και το μικρό δάκτυλο. Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 H πραγματική του ερμηνεία έχει τις ρίζες της στους Εβραίους.Το κάναν αυτό με το χέρι τους το οποίο ήταν κάτι σαν σύμβολο που απομάκρυνε τα κακά πνεύματα. Τώρα λόγω του σχήματος του σήμερα απέκτησε μια πιο "σατανιστική" ερμηνεία :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Το ειχε κανει πρωτη φορα ο Dio νομιζω σ ενα Live του(ισως να το ειχε δει οντως απο τους Εβραιους οπως ειπε και ο janick),και απο τοτε καθιερωθηκε σαν "χαιρετουρα" και σαν συμβολισμος του heavy metal νομιζω και οχι του rock... :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρει γιατί αλλα μου την δίνει αυτή η "χαιρετούρα.." την θεωρω πολύ δήθεν... Ασε που όπου παίζει ροκ βρε mexri ναι και η βισση να είναι "χαιρετιούνται" τα σατάνια....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Με μπερδέψατε τώρα.... Πάντως αυτό που λέει ο Nem000 έχει δίκιο. Το έχω δεί και εγώ σε διάφορες συναυλίες. Rock, metal και άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Metal Rules! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Όντως ο DIO το έκανε πρώτος. Στις άλλες συναυλίες δεν είχαν τι να κάνουν και επειδή ζηλέυανε κλέψαν απο τους μεταλλάδες χειρονομίες :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_horns Ο καθένας όπως θέλει το εμρηνεύει μου φαίνεται :lol: :lol: 8O You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 με αυτην την..χειρονομια,σχηματιζονται τρια διαφορετικα εξαρια με τα δαχτυλα μας... :) εγω αυτην την ερμηνεια ξερω..ουστ σαταναδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Ειναι η νεα μεθοδος να βαζεις δαχτυλο στην κοπελα σου ενω ταυτοχρονα σκαλιζεις την μυτη σου..........Πολυ απλα..... Μπορει να γινει και ενναλαγη δακτυλων βεβαια.εφοσον πρωτα εχουν καθαριστει.....Διοτι αν μπερδευτουν θα εχεις ασχημα αποτελεσματα!!! Σκεψου να πας μετα απο 10 λεπτα να κανεις στοματικο ερωτα στην κοπελα σου ενω στα προκαταρτικα χρησιμοποιησουες για να φτιαξεις την κατασταση το μυτοδαχτυλο..............Ετσι....ετσι......... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση