marathon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά μη κορόιδευετε...γιατί θα σας πει κομπλεξικους ο Κυκλωπας 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisep91 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον εγω στην θεση σου θα αγοραζα 1) Fender Custom Shop Rory Gallagher Signature 2) Fender Custom Shop Stevie Ray Vaughan Lenny Tribute 3) Fender tweed reverb 4) Fender princeton reverb 5) Fender bassman tweed 6) Renault gibson Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live! Τι ζηταω πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι το θέμα μπορεί να σταματήσει κάπου εδώ, καθώς ο ΟP έχει πάρει αρκετές απαντήσεις στην περίπτωση που όντως θέλει να πάρει 2-3 κιθάρες και αντίστοιχους ενισχυτές (ώστε να μην ταλαιπωρείται με τα καλώδια). Παρακαλώ θυμηθείτε ότι το θέμα είναι στο σαλόνι (Forum > Music Technology > κλπ) και όχι στην τουαλέτα (Παιδική χαρά). Το αφήνω εδώ ως σκιάχτρο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις