marmelaki Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Με 40.000 ευρώ...τι αυτοκίνητο αγοράζεις? 385 bhp παρακαλω ;D http://www.car.gr/classifieds/builders/view/4619583/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως εάν είχα 40.000 για εξοπλισμό...δεν θα αγόραζα εξοπλισμό. Θα έφερνα το Σατριγιάννη εσώκλειστο για κανα 6μηνο για να μου μάθει να γίνω τζετ (τόσο χρειάζομαι...ένα 6μηνο για να σας πατάω όλους κάτω)...Τον άλλο το χοντρό τον σρέντερ....δεν θα τον έφερνα, γιατί δεν θα με έφταναν 40.000 για να τον ταϊζω και μπορεί να θύμωνε ο μπαμπάς μου!!!! :P 385 bhp παρακαλω ;D http://www.car.gr/classifieds/builders/view/4619583/ Κορυφαίο ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως εάν είχα 40.000 για εξοπλισμό...δεν θα αγόραζα εξοπλισμό. Θα έφερνα το Σατριγιάννη εσώκλειστο για κανα 6μηνο για να μου μάθει να γίνω τζετ (τόσο χρειάζομαι...ένα 6μηνο για να σας πατάω όλους κάτω)...Τον άλλο το χοντρό τον σρέντερ....δεν θα τον έφερνα, γιατί δεν θα με έφταναν 40.000 για να τον ταϊζω και μπορεί να θύμωνε ο μπαμπάς μου!!!! :P Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως εάν είχα 40.000 για εξοπλισμό...δεν θα αγόραζα εξοπλισμό. Θα έφερνα το Σατριγιάννη εσώκλειστο για κανα 6μηνο για να μου μάθει να γίνω τζετ (τόσο χρειάζομαι...ένα 6μηνο για να σας πατάω όλους κάτω)...Τον άλλο το χοντρό τον σρέντερ....δεν θα τον έφερνα, γιατί δεν θα με έφταναν 40.000 για να τον ταϊζω και μπορεί να θύμωνε ο μπαμπάς μου!!!! :P Κορυφαίο ;D ;D ;D Χαχαχαχα ;D ;D ;D ...μετά απ αυτό μπορεί μέχρι και να κλειδωθεί.. Τα έστειλες... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Εάν ο μπαμπάς σου, σου δίνει για πρώτο αυτοκίνητο 40.000...μάλλον δεν είναι η απάντηση που σκέφτεσαι :D E αν ειναι ετσι...Να το βοηθησουμε το παιδι να χαλασει και τα 40.000€. 8) Λοιπον Αlexargir, σε περιπτωση που αλλαξεις γουστα και το γυρισεις στα πληκτρα, τσιμπα ενα απο τα παρακατω και ηδη θα εχεις ελαφρυνει κατα 22.000€, ευκολα και ανωδυνα, με ενα απλο κλικ. ;D http://alturl.com/5udxj άσχετο. αυτός καταρράκτη τι κάνει στην φώτο σου? του έπεσαν τα κλειδιά στο αρμόνιο? Αυτος? "Αρμονιο"?? ??? Αυτος φιλτατε ειναι ο Keith Emerson που "πηγαινει βολτα" ενα απο τα Hammond του επι σκηνης. Αν δεν ξερεις την περιπτωση Emerson, ενα περασμα απ'το YouTube θα σε βοηθησει. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως εάν είχα 40.000 για εξοπλισμό...δεν θα αγόραζα εξοπλισμό. Θα έφερνα το Σατριγιάννη εσώκλειστο για κανα 6μηνο για να μου μάθει να γίνω τζετ Αν πεις του καράφλα για 54.000$ (τόσο είναι περίπου), θα γίνει έτσι, και θα σε υιοθετήσει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 http://alturl.com/5udxj Αυτος? "Αρμονιο"?? ??? Αυτος φιλτατε ειναι ο Keith Emerson που "πηγαινει βολτα" ενα απο τα Hammond του επι σκηνης. Αν δεν ξερεις την περιπτωση Emerson, ενα περασμα απ'το YouTube θα σε βοηθησει. ;D Ολοι ξερουν τον Emerson lake palmer. Μεγαλος μουσικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Emerson λέγεται ο άνθρωπος, απλά τα μεγάλα του έργα τα έγραψε σε ένα στούντιο που είχε στήσει στο εξοχικό του στις όχθες της λίμνης Palmer, στη Minnesota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Emerson λέγεται ο άνθρωπος, απλά τα μεγάλα του έργα τα έγραψε σε ένα στούντιο που είχε στήσει στο εξοχικό του στις όχθες της λίμνης Palmer, στη Minnesota. Κι εγω που νομιζα οτι το πηρε απο τον Carl Palmer... Τι μαθαινει κανεις στα γεραματα... Edit: τωρα το πιασα το τρολαρισμα - με συγχωρειτε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Ασχετο.. Κατω κατω εκει που βγαζει τα Google Ads εχει ενα που διαφημιζει "Κρεατομηχανές, Τυροτρίφτες, Κοπτικά Πατατοκαθαριστές, Ζαμπονομηχανές". Πως φαινεται στο σωστο AdSense ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις