cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ότι γράφω στον τίτλο.... :) A_Harmonic_minor_backing_track.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο backing track πιό γεμάτο... :P ::) ;D 8) A_Harmonic_minor_solo.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Φώτη πολύ ωραίο και το σκέτο και το πιο γεμάτο! :P ;D Πολύ ωραία ρυθμική ιδέα που την εμπλούτισες και με πλήκτρα αυτή τη φορά. ;) Το παίξιμο επίσης μου άρεσε. :) Θα μου άρεσε να κάνεις κάποια περάσματα και σε φυσική μινόρε όπως και σε μινόρε πεντατονική έτσι για να σπάει λίγο η αρμονική μινόρε. ;) Εγώ πάντως επειδή δεν ξέρω ακόμα την αρμονική μινόρε, σόλαρα με φυσική μινόρε και μινόρε πεντατονική και ήταν ωραία. Πάω να συνεχίσω τώρα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 πολυ γκρουβατο και δυνατο φιλε. Και σαν αρχικο backing track και σαν εμπλουτισμένο. Εξαιρετικος ηχος και μιξη. κρυσταλλο Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο ειναι και ειδικα αυτο με τις πενιες σκοτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο backing track πιό γαμάτο... :P ::) ;D 8) Χαίρομαι που κάθε μέρα που περνάει και διαβάζω αυτό το forum...καμμιά δε πάει χαμένη...salout! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο Φώτη. 8) (Στήνω όμως λίγο αυτί ψάχνοντας το μπάσο ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτα πρώτα ευχαριστώ πολύ όλους για τα comments :) Δημήτρη φτάνει τόσο με τις φυσικές και πεντατονικές μινόρε, μπούχτισα.... :o :P. Cos_dr είπες "εξαιρετικός ήχος και μείξη κρύσταλλο", μήπως πρέπει να αλλάξεις μόνιτορς....? ;D. Με την μείξη δεν τα πάω τόσο καλά, προσπαθώ αλλά δεν.... Γεώργιε(Gvour) όντως σκοτώνει :P, τι είπα παλαιότερα? αυτοσχεδιασμοί του κώλου. ;) Αθυρόστομε Emfasis με τα λογιώ λογιώ Κιθαρόνια...salout! 8) Γιώργο(longshadow) το μπάσο μου μέσα @#$%#. Αν έκανα μία ώρα για την μείξη, η μισή ήταν αφιερωμένη στο μπάσο. Έχω απογοητευτεί. Εντωμεταξύ εδώ και 2,5 χρόνια λέω να πάρω μόνιτορς αλλά όλο κάτι συμβαίνει και το αναβάλω...Την μείξη την κάνω με τα ηχεία του στερεοφωνικού μου :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση