Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Για να ανεβουμε λιγο με ενα live απο τους Living Loud. Οι μουσικοι που απαρτιζουν αυτο το project δεν χρειαζονται συστασεις. https://www.youtube.com/watch?v=Cq-ep8IS6cw Jimmy Barnes - vocals Steve Morse - guitar Don Airey - keyboards Bob Daisley - bass Lee Kerslake - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 ΤΡΟΜΕΡΟ line-up! :o :o :o More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 "Καλο γκρουπακι" που θα ελεγε και ενας φιλος μου... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπημένοι οι Daisley και Kerslake από εποχές Ozzy! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπημενος ο Daisley απο Uriah Heep και Gary Moore μερια και ο Kerslake απο Uriah Heep φυσικα. Οχι, δεν μου αρεσει ο Ozzy. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπημενος ο Daisley απο Uriah Heep και Gary Moore μερια και ο Kerslake απο Uriah Heep φυσικα. Οχι, δεν μου αρεσει ο Ozzy. :P Εμένα μου αρέσουν και οι 3! ;D 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο live btw, δεν το ειχα δει, ειχα ακουσει μονο το αλμπουμ τους. Και βρηκα το live τυχαια ψαχνοντας για ενα ολοκληρωμενο live των Dixie Dregs. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Nα και ο Ozzy που λεγαμε. Στο 43:00 εχει μια απιστευτη εισαγωγη/σολο του Don Airey στο Hammond και καπακι παιζουν το "Mr. Crowley" του Ozzy. ;D Και πως να μη το παιξουν αφου τρεις απ'την μπαντα (Airey/Daisley/Kerslake) επαιζαν και στο κανονικο "Mr. Crowley". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Nα και ο Ozzy που λεγαμε. Στο 43:00 εχει μια απιστευτη εισαγωγη/σολο του Don Airey στο Hammond και καπακι παιζουν το "Mr. Crowley" του Ozzy. ;D Και πως να μη το παιξουν αφου τρεις απ'την μπαντα (Airey/Daisley/Kerslake) επαιζαν και στο κανονικο "Mr. Crowley". Να σου πω την αλήθεια δε μου άρεσε ο Morse σε αυτό το ''Randy Rhoads Medley''.Δεν τα πειράζουμε μερικά πράγματα! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ελα βρε Bill μην εισαι υπερβολικος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση