Προς το περιεχόμενο

Ο yngwie malmsteen είναι σρέντερ;

Insectius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Είχα πάει στη συναυλία του στο Ρόδον το - αν δε κάνω λάθος - 90κάτι, επειδή μ' άρεσε και είχα λιώσει του τους τρεις πρώτους δίσκους του, και με πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά).

Πολλές νότες χωρίς κανένα απολύτως μουσικό λόγο.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα πάει στη συναυλία του στο Ρόδον...και με πήρε ο ύπνος (κυριολεκτικά).

Δεν εισαι ο μονος... ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Στα 19 σας εσείς οι επικριτές δουλειές τι επιπέδου κυκλοφορούσατε,αν κυκλοφορούσατε;

Ρε Μπιλάρα, μη ψαρώνεις λεβέντη μου και μη θίγεσαι, αντιμετώπισε τη κατάσταση με ψυχραιμία. Σε 20 χρόνια από τώρα μπορεί να εξακολουθείς να αγαπάς τα τραγούδια του Μαλμστην, αλλά δεν θα σου καίγεται καρφάκι για το τι λέει ο κάθε ένας, γιατί εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις το λόγο που σου αρέσει, απλά η καρδούλα σου τα κάνει κέφι..............τα τραγούδια, όχι το Μάλ, ή το Κιθ κλπ κλπ

ΥΓ δεν είμαι πάντως σίγουρος πως μετά από 20 χρόνια θα σε αρέσει ακόμα ο γιομπαζολιάς  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator

Ρε Μπιλάρα, μη ψαρώνεις λεβέντη μου και μη θίγεσαι, αντιμετώπισε τη κατάσταση με ψυχραιμία. Σε 20 χρόνια από τώρα μπορεί να εξακολουθείς να αγαπάς τα τραγούδια του Μαλμστην, αλλά δεν θα σου καίγεται καρφάκι για το τι λέει ο κάθε ένας, γιατί εσύ δεν χρειάζεται να αποδείξεις το λόγο που σου αρέσει, απλά η καρδούλα σου τα κάνει κέφι..............τα τραγούδια, όχι το Μάλ, ή το Κιθ κλπ κλπ

ΥΓ δεν είμαι πάντως σίγουρος πως μετά από 20 χρόνια θα σε αρέσει ακόμα ο γιομπαζολιάς  ;D ;D ;D

Σε 20 χρόνια ευελπιστώ να τον έχω ξεπεράσει!Αχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D 8)

Πέρα απ'την πλάκα,γούστα είναι αυτά και ο καθένας ακούει ότι του αρέσει,εννοούνται αυτά.Οι άσχημοι χαρακτηρισμοί και ο μηδενισμός προσώπων και επιτευγμάτων όμως είναι άλλη ιστορία. :)

More is more. Yngwie Malmsteen

Στα 19 σας εσείς οι επικριτές δουλειές τι επιπέδου κυκλοφορούσατε,αν κυκλοφορούσατε;

O Yngwie πάντως ήταν ήδη στην Αμερική,έκανε το δίσκο αυτό με τους Steeler και ένα έτος μετά έπαιζε με τον μεγάλο Graham Bonnet στους Alcatrazz.

Απλά μοναδικό ταλέντο. 8)

https://www.youtube.com/watch?v=5vQwdheGiOA

Για όσα σχόλια είναι καθαρά χιουμοριστικά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι. Όσο γι' αυτούς που το βλέπουν καθαρά οπαδικά και βγάζουν το συνήθη οχετό χαρακτηρισμών για κάτι που δε γουστάρουν (έχει μπόλικους εδώ μέσα), επίσης μη μασάς. Κάτι λέει μια παροιμία για μια αλεπού που κάτι δεν έφτανε λέει ...κλπ κλπ κλπ. ::)

Η ηλικια δεν ειναι κριτηριο. Ο Satriani 19 χρονων ξεκινησε να μαθαινει κιθαρα  ;)

• Moderator

Για όσα σχόλια είναι καθαρά χιουμοριστικά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι. Όσο γι' αυτούς που το βλέπουν καθαρά οπαδικά και βγάζουν το συνήθη οχετό χαρακτηρισμών για κάτι που δε γουστάρουν (έχει μπόλικους εδώ μέσα), επίσης μη μασάς. Κάτι λέει μια παροιμία για μια αλεπού που κάτι δεν έφτανε λέει ...κλπ κλπ κλπ. ::)

Κι εγώ οπαδός είμαι -δυστυχώς- ;D ;D ;D

Η ηλικια δεν ειναι κριτηριο. Ο Satriani 19 χρονων ξεκινησε να μαθαινει κιθαρα  ;)

Και με αυτό τι δηλαδή;Μειώνει θες να μας πεις την εξωφρενική μουσική αντίληψη που είχε ο Malmsteen από πολύ μικρή ηλικία,επειδή σε κάποιον άλλο -εξίσου μεγάλο- κιθαρίστα ήρθε η επιφοίτηση αργότερα; ;D

Δηλαδή ο Mozart που έγραφε συμφωνίες από τα 4 του ήταν κανονική περίπτωση συνθέτη; ::) ::)

Κι εγώ οπαδός είμαι -δυστυχώς- ;D ;D ;D

Ας το πάρουμε απόφαση, στο νόιζ συμβαίνουν σε ακραίο βαθμό όσα βλέπουμε εκεί έξω:

Οπαδιλίκι εκεί έξω για το οτιδήποτε (από "Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός" μέχρι και "φέτα vs κασέρι" ;D ), γιατί να διαφέρει η κατάσταση εδώ μέσα δηλαδή;

Οπαδιλίκι κι εδώ: "Fender vs gibson", "επηρεάζουν τα κσύλα" vs "δεν επηρεάζουν τα κσύλα", αναλογικά synths vs digital synths, και ο κατάλογος συνεχίζεται. ;D

• Moderator

Ας το πάρουμε απόφαση, στο νόιζ συμβαίνουν σε ακραίο βαθμό όσα βλέπουμε εκεί έξω:

Οπαδιλίκι εκεί έξω για το οτιδήποτε (από "Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός" μέχρι και "φέτα vs κασέρι" ;D ), γιατί να διαφέρει η κατάσταση εδώ μέσα δηλαδή;

Οπαδιλίκι κι εδώ: "Fender vs gibson", "επηρεάζουν τα κσύλα" vs "δεν επηρεάζουν τα κσύλα", αναλογικά synths vs digital synths, και ο κατάλογος συνεχίζεται. ;D

Ας το πάρουμε από την αρχή!

-Ολυμπιακός

-Φέτα

-Δε συγκρίνουμε Θεϊκές δημιουργίες

-Επηρεάζουν τόσο/όσο.

-Δεν ξέρω,δεν απαντώ!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πέρα απ'την πλάκα έχεις δίκιο,αλλά έτσι είμαστε...Κι εγώ το βλέπω ότι είμαι κάφρος,το θεωρώ βλακεία,αλλά συνεχίζω να το κάνω.Θα μου πεις ''19 είσαι ακόμα.'',εγώ από όσα βλέπω εδώ όμως καταλαβαίνω ότι οι άντρες δε μεγαλώνουμε ποτέ! 8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου