Προς το περιεχόμενο

Ο yngwie malmsteen είναι σρέντερ;

Insectius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καταλαβαινεις γιατι το λεω. Τουλαχιστον το μισο και βαλε κραξιμο το τρωει για την τωρινη εικονα του και το γουστο το στα ρουχα . Γενικα μια βολτα στο νετ και κανεις θα καταλαβει οτι επικρατει πανω κατω η ιδια κατασταση . Η γενικη εικονα ειναι η ιδια με εδω. Πιστευω κρινεται πολυ επιφανειακα ο Βικινγκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

οριστε τι λεει και ο τεραστιος govan για τον malmsteen...

και με βρισκει απολυτα συμφωνο...

απο το 15:20 μεχρι το 15:47

Άσε ρε συ inkve,δεν ξέρεις ούτε εσύ,ούτε ο Govan.Ξέρουν μερικοί φωστήρες του forum! 8)

Τέτοιο vibrato,τέτοιο staccato,τέτοιο alternate δε θα ξαναβγούν,σε συνδυασμό πάντα με την τρέλα του και την αγάπη του για τη μουσική,πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι!

More is more. Yngwie Malmsteen

Και μην μπαινουν επιτηδες φωτο προσφατες. Πλεον δεν εχει κατι να δειξει . Οταν ηταν στο απογειο του ηταν ετσι

μάλλον το καλύτερο σχόλιο που θα υπάρξει ποτέ στο thread.. ;D

Παιδια εγω την πρωτη φορα που ακουσα τον malmsteen νομιζα οτι δεν επαιζε ανθρωπος επαθα την πλακα της ζωης μου!Μετα απο ποσα χρονια μπορει καποιος νορμαλ ανθρωπος να μαθει να παιζει ετσι??  ???

Παιδια εγω την πρωτη φορα που ακουσα τον malmsteen νομιζα οτι δεν επαιζε ανθρωπος επαθα την πλακα της ζωης μου!Μετα απο ποσα χρονια μπορει καποιος νορμαλ ανθρωπος να μαθει να παιζει ετσι??  ???

κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν προκειται να μαθει να παιζει ετσι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου