Altone Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Σας παρουσιάζω το πρώτο μας βίντεο για το κομμάτι On a Monday. Η ηχογράφηση και το βίντεο έγιναν στο Basement Studio στο Ηράκλειο απο τον Χρήστο Τσουκαλά, τον οποίον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Μας αρεσει,το ιδιο και το κομματι. Ευγετε που λεει κι ο σερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! :) Η κιθάρα είχε υπέροχο tone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο. (και πολύ κοντά στο σπίτι μου) 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Πάρα πάρα πάρα πολύ ωραίο. Πόσο όμορφα το χτίζετε, και τι ωραίες (και όμορφα παιγμένες) μελωδίες! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο καραστρατ ηχος! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Όντως ο ήχος είναι εντελώς ... Φεντερίλα !! ;D (κιθάρα + μπάσο), μπράβο παιδιά, υπέροχη μελωδία+ενορχήστρωση , λιτή και απέριττη, το έχω ακούσει αρκετές φορές !! περιμένω και άλλες μουσικές από σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 εξαιρετικη δουλεια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο καραστρατ ηχος! ...είδες οι toneriders!!! Ευχαριστω πολυ για τα σχολια! ...by the way το μουσικο στυλ πως θα το χαρακτηριζατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση