Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Και άλλα πολλά! Νομίζω ότι τους είχα πρωτοδει εδώ αλλά βέβαια στο μεταξύ έχουν πάει αλλού οι τύποι! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Τα σπάνε!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Τα παιδιά σπέρνουν ασύστολα, ευχαριστούμε Νικόλα! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 http://www.2cellos.com/us/node/6993 Παιδιά, Στις 15 Ιουλίου στο Τεχνόπολις. Τι λέτε; Εγώ λέω να πάω... 25 ευρώ το εισιτήριο... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Οργώνουν κακάσχημα, αλλά και το 25άρι τσούει... :( :) Νικόλα, άσε τα τσέλα και ρίξε μια αυτιά στον κοκκαινοπότη (βλ διπλανό thread) ρε αδερφέ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ :-* :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Το ξέρω ρε μαμώτο. Αλλά αφού rockwave δε θα πάω και διακοπές δε βλέπω να πηγαίνω... τουλάχιστον να πάω εκεί. Με καλή παρέα, όμως! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Το ξέρω ρε μαμώτο. Αλλά αφού rockwave δε θα πάω και διακοπές δε βλέπω να πηγαίνω... τουλάχιστον να πάω εκεί. Με καλή παρέα, όμως! Καλά, σοβαρά μιλάς???? Δεν θα πας διακοπές????? Πρωτοφανές!!!!!Μένω άφωνος!!! Join the club λοιπόν, έχω να πάω διακοπές καμμιά 5ετία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση