Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 @ panakon Με 600 ευρώ και καλό μόνο σε μεταχειρισμένο κι αυτό με επιφύλαξη. Αποφάσισε αν θες workstation ή arranger, έχουν διαφορετική βάση λειτουργίας. Το θες για σπίτι ή για live? κάπου μιλάς για audio-backing track αν κατάλαβα καλά... Μπορείς να κάνεις ενορχήστρωση τα υπόλοιπα όργανα από το μηδέν ή όχι; Αν δεν μπορείς τότε ίσως σε βόλευε κάτι σε arranger για τις βάσεις αλλά και πάλι με επιφύλαξη. • Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις ο ίδιος ένα τέτοιο όργανο • Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panakon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις κ τις προτασεις σας! Με βοηθανε πολυ,αν κ χρειαζομαι πολυ διαβασμα κ ψαξιμο!... Να σας δωσω 2-3 στοιχεια ακομα για να βοηθησω την κουβεντα.. Ο φιλος waterfall ειχε σωστα την απορια ποσο σχετικος ή ασχετος ειμαι στο κλαβιε,στο παιξιμο.. Για κιθαριστας ειμαι σχετικα εξοικειωμενος,οταν ημουν μικρος υπηρχε πιανο στο σπιτι κ επαιζα αρκετα...Μπορω πχ να παιξω καλο walking bass με το αριστερο κ να κραταω ακκορντα κ μελωδιες στο δεξι σε ενα swingακι, ή να εμπλουτιζω την αρμονια στο αριστερο με διαφορες αλλοιωσεις 9ες 11ες 13ες υφεση9,5 κ διαφορα τετοια..μεχρι εκει ομως ,δεν ειμαι κ πιανιστας.. Αυτο με το οποιο δεν ειμαι εξοικειωμενος ομως ειναι οταν μπλεκει πολυ η τεχνολογια στην υποθεση...κ επισης διαθετω κ περιορισμενο χωρο στο σπιτι ( εκει θα ειναι κ η χρηση του κλαβιε κυριως,οχι για live) ,γιαυτο κ ψαχνομαι για κατι με ενσωματωμενα ηχεια... Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει κ γω αν χρειαζομαι arranger ή workstation ( ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους με δυο λογια!? )Δεν τον ξερω το χωρο του πληκτρου κ εχω δυστυχως πολλα κενα! ;D Απ'ολες τις προτασεις μου εκαναν κλικ λιγο παραπανω τα Korg Pa ,κ ψαχνοντας ειχα πεσει κ πανω στo Yamaha psr s750 κ μου αρεσε κι αυτο..πολυ καλα λογια επισης ακουσα απο φιλο κ για το fantom x6 που προτεινε ο taskor...Πολλες οι εναλλακτικες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αποφασισει κ γω αν χρειαζομαι arranger ή workstation...ποιες ειναι οι βασικες διαφορες τους με δυο λογια!?To workstation ειναι βασικα ενα synthesizer, το οποιο εχει και μοναδα(ες) εφφε και sequencer και arpeggiator(s) και ισως sampler. Καποτε (στην αρχαιοτητα :P) ολα αυτα τα εβρισκες σαν ξεχωριστα μηχανηματα, τωρα πλεον πανε πακετο με το synth. Το arranger τωρα ειναι ενα οργανο με εναν Χ αριθμο ετοιμων ηχων και ενα Χ αριθμο ακομπανιαμεντων/ρυθμων που μπορουν να συνοδευσουν το παιξιμο σου. Αυτα χοντρικα. Σε ενα workstation ολα αυτα πρεπει να τα φτιαξεις/προγραμματισεις μονος σου και παλι δεν ειναι το ιδιο. Ειναι δυο εντελως διαφορετικα οργανα. Πιστευω οτι ενα arranger ειναι αυτο που χρειαζεσαι, το οποιο εχει και ηχεια ενσωματωμενα σε αντιθεση με ενα workstation. Τωρα απο μοντελα και τιμες παιζουν πολλα, απο 100€ μεχρι κατι χιλιαρικα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Κατι τετοιο θες (οχι ακριβως αυτο βεβαια γιατι το συγκεκριμενο κοστιζει...3900€ ;D) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση