cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 @Cos_DR Man, you look just like i feel... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 εεελα ρε man...cos dr όπως μου το είπες... το εξώφυλλο και τα σχόλια respact.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι θα το προτιμούσα χωρίς φωνή ή τη μελωδία της φωνής να την έπαιζες με κάποιο όργανο. ;) Πέραν τούτου μου άρεσε η ενορχήστρωση και η μίξη. Ίσως σε ένα σημείο στην αρχή, να το παράκανες λίγο με το pitch bend στην ηλεκτρική κιθάρα. Σε έκανε να καταλάβεις ότι δεν είναι πραγματική. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα γιατί η φωνή μου θύμισε Nick Cave και λίγο Sid Vicious? ;D Ωραίο βιμπράτο στην κιθάρα..... ::) ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Πέραν της οποιασδήποτε πλάκας και αστεεισμών που μπορεί να κάνουμε, είσαι απίθανος φίλως λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Γαμάτο!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Ήθελα να φτιάξω την βασίλισσα της νύχτας από τον μαγικό αυτό του Mozart αλλά δεν θα μπορούσα να την πω γιατί δεν είμαι τόσο καλή σοπράνο όσο καλός είμαι σαν τενόρος και λυπήθηκα και τα αυτιά σας. Σαν τενόρος ήξερα ότι θα αντέχετε περισσότερο μέχρι το τέλος Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Ήθελα να φτιάξω την βασίλισσα της νύχτας από τον μαγικό αυτό του Mozart αλλά δεν θα μπορούσα να την πω γιατί δεν είμαι τόσο καλή σοπράνο όσο καλός είμαι σαν τενόρος και λυπήθηκα και τα αυτιά σας. Σαν τενόρος ήξερα ότι θα αντέχετε περισσότερο μέχρι το τέλος ......κλαίω ! Όχι ρε π......η μου....αυτό να ανεβάσεις....αντέχουμε ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση