AuditoryDriving Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Τους ξέρει κανείς; Πιστεύω ότι ειναι από τα συγκροτήματα που έχουν ιδιαίτερο χαρακτηρα, εγιναν mainstream για καποιο διάστημα απ ότι διαβάζω, αλλα γενικά δεν κατάφεραν / προλαβαν να φτάσουν το πλήρες των δυνατοτήτων τους... Τους ξέρει / ακούει κανείς; Παραθέτω ενα live τους που βρήκα στο youtube [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=cVzAofz9MsE Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι μου θυμισες τωρα...απο τα λιγα γκρουπακια που εχω κρατησει cd....ειχαν κανει επιτυχια με το December αλλα τα αλμπουμ τους ειναι γεματα κομματαρες.Ακου πχ In the Meadow η το Are you Lonely με συμμετοχη Gilmour ;)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακούσει αρκετά το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση