stonedterror Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Noizαδες καλησπέρα! Πράσφατα αγόρασα το cubase 7.5 και ξεκίνησα να κάνω μερικά ρεκς.Πριν το cubase χρησιμοποιούσα το logic pro και με την motu 8pre στα 44.100-24bit και buffer size 128 ηχογραφούσα μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.Αλλάζωντας λοιπόν στο setup μου μόνο το software κατά την διάρκεια των ρεκς κυρίως αλλά και στην ακρόαση ανα 1-2 λέπτα γίνετε μια διακοπή περίπου για 1sec σε συνδιασμό με ένα ενοχλητικό clipping και μετά συνεχίζει κανονικά.Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται?Είναι κάποια ρύθμιση στο daw?Μήπως φταίνε οι drivers της κάρτας(στο logic όλα μια χαρά).Πιστέυω να ήμουν αρκετά κατατοπιστικός με το πρόβλημα μου... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marble Field Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Άνοιξε το Vst Performance από το μενού Devices και τσέκαρε το φόρτο εργασίας του συστήματος. Αν έχεις εγκαταστήσει την 64-bit έκδοση του Cubase και τρέχεις 32-bit plug-ins μέσα στο project σου (τα οποία αναγκαστικά τρέχουν μέσω VST Bridge) είναι πολύ πιθανό το VST Bridge να σου έχει "γονατίσει" το σύστημα, με αποτέλεσμα τα dropouts. Τουλάχιστον εγώ αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα όταν έκανα τη μετάβαση στο 7.5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stonedterror Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Το κοίταξα δε φαίνεται να φταίει αυτό...άλλαξα κ το buffer size και συνεχίζει να το κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση