AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 η αληθεια ειναι οτι το ηχητικο δειγμα της προηγουμενης το εχω παραμελησει..θα το κανω ομως! οσο για το βαρος να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα (σε λογικα πλαισια). ειμαι 1.90 και 100 κιλα αρα αντεχω ακομα! ;D ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το 'χεις παραμελήσει ;D και δεν είμαι ο μόνος που έχει περιέργεια να την ακούσω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής Αχιλλέα! Το σώμα έχει υπέροχα νερά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστω ολους και πολυ χαιρομαι που σας αρεσει! ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο Αχιλλέα πολύ ωραία νερά και βλέπω one piece :D Και το pickguard ωραίο καρυδιά αλλά στη φωτο δεν καλοφαίνεται Το θέμα του βάρους ειναι σημαντικό και για μένα, ήδη στην νέα 335 έχω πάρει τη ζυγαριά και ζυγίζω το κάθε κομμάτι και θα μοντάρω όταν ειναι όλα έτοιμα και το σύνολο στο σωστο βάρος ;D Για να μειωθεί το βάρος Θα πρότεινα ρουτάρισμα σε όλο το cavity των μαγνητών ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 εφτιαξα και το pickguard απο καρυδια.. Aπό καρύδια..?!?.... ;D Μία απορία:τα νέρα στο κάτω αριστερά μέρος της πρώτης φωτό είναι καρφί κάθετα εν' αντιθέση με τα της δεύτερης όπου πάνε καμπυλωτά ...το επεδίωξες ή έτσι σου βγήκε? Καλή δουλειά και καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ωραίο φαίνεται, μπράβο. Το κομμάτι καρυδιάς για το pickguard το κατέβασες μόνος σου στο πάχος που ήθελες ή το βρήκες έτοιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Στην πρωτη φωτογραφια ειναι καθετα γιατι δεν εχω κανει το arm rest ενω στην δευτερη το εχω καμπυλωσει και γι αυτο προεκυψε αυτο. το pickguard το εφτιαξα εξ ολοκληρου απο το μηδεν..και το παχος εννοειται. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 και συνεχιζουμε με μπρατσο και ταστιερα.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 .... ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση