AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Ενα κομματι στο σωμα ash. το neck θα ειναι maple με δυο κοντρες απο καρυδια και ταστιερα maple. να τα πρωτα δειγματα.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 (βαρύ το ash!!! που θα βρούμε παυλώνια!!! άσχετο.... ) καλή τύχη τι χρώμα θα τη βάψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν θα βαλω χρωμα, θα τονισω τα φυσικα χρωματα των ξυλων. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Αχιλλεα ερωτηση ασχετου: οι τρυπες ειναι για να βοηθησεις το router να κανει λιγοτερη δουλεια η απλα δεν υπαρχει και ανοιγεις ολα τα cavities με αυτον το τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Καμια ερωτηση δεν ειναι ασχετη! απλα ζοριζω πολυ λιγοτερο και το ρουτερ και το μαχαιρι. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια νερά εχει, οτι πρέπει για να μείνει με το βερνίκη, τι βάρος εχει? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 εχω σκαψει οτι χρειαζεται και το βαρος του ειναι 2.9kg αν θυμαμαι καλα οταν το ζυγισα. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 εφτιαξα και το pickguard απο καρυδια.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλή επιτυχία Αχιλλέα, είμαι σίγουρος θα βγεί κάτι ιδιαίτερο σαν το προηγούμενο πρότζεκτ σου, αλήθεια κανένα δείγμα ήχου έχεις ηχογραφήσει ; γιατί από εμφάνιση είναι εξαιρετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Thanks, έχω αγχωθεί σχετικά με το τι βάρος θα βγει η δικιά μου. Κάπου εκεί το υπολογίζω στην καλύτερη και στην χειρότερη 3.2κιλα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση