Grey Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ με τον Johnny.Τ Έχεις δώσει το στίγμα σου.Το γουστάρουμε όλοι... Πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Παράγκα πάψε να παρενοχλείς το καπιταλιστικό γουρούνι γιατί είπε θα μου κάνει αφιλοκερδώς παραγωγή σε κάποιο ένα καινούργιο τραγούδι μου. Mustafank θα ήταν απρέπεια να μην τα ανέβαζα στο ηχοκλαούντιο αλλά πιάστηκα σήμερα να τρέχω στην παραλία, στην ομίχλη στον ήλιο και στην, ας το παραδεχτούμε, μπόχα (ειδικά εκεί στον όμιλο πφφ ρε παιδί μου, θες μανταλάκια). Grey και Johnny αν και όταν θα είμαι έτοιμος για κάτι νέο απλά νομίζω θα μου βγει. Αν το πιέσω μάλλον θα έχω κάτι που θα μοιάζει με stillborn. Σας ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και για τα σχόλια. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Παράγκα πάψε να παρενοχλείς το καπιταλιστικό γουρούνι γιατί είπε θα μου κάνει αφιλοκερδώς παραγωγή σε κάποιο ένα καινούργιο τραγούδι μου. Φίλως δεν περίμενα τέτοια πολιτική πωποτούμπα από σένανε ναούμ. Όλα για το χρήμα τη διασημότητα και τη γκλαμουριά το λεπόν, άτιμη κενωνία ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ όμορφο,το έχω ακούσει αρκετές φορές από χθες. Να είσαι καλά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Ερμηνεύεις τις ουτως η άλλως εξαιρετικες δημιουργίες σου και στα οργανα και στη φωνη, με τετοιο τρόπο ωστε να αγγίζουν τους ακροατές βαθεία μέσα τους. Τοσο ωστε νίωθω πολλές φορές ανάξιος να σε συγχαρώ. Biased, as an Atreu fun club's member, θα αρκεστώ στο να επαναλάβω το σχόλιο του ανθρώπου με τη μοναδική λάμψη Ανάξιος να σε συγχαρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση