Προς το περιεχόμενο

Αφοσιωση στην ανοησια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Τέλος πάντων ειρήνη υμίν, αυτού του είδους οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά αλλού πριν τις μπουνιές που θα ρίξω στο Μπιλ  ;D ;D ;D

Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω 2 χρυσά στα 100μέτρα σε τοπικό βέβαια επίπεδο,άμα με πιάσεις σφύρα μου! ;D ;D ;D

Eισαι γρηγορος Βασιλακη? Αρα τρεχεις χωρις...συναισθημα...να το κοιταξεις ;D ;D ;D.

Πω ρε πέσανε πολλές ερωτήσεις μαζεμένες. Ένας ένας, μη σπρώχνεστε ταλεντάρες μου.

α) "τι σχέση έχει η αμφίεση και ο σωματότυπος του Malmsteen,με την συνεισφορά του στην μουσική και ειδικά στην κιθάρα;  Huh?"

-η χοληστερίνη πάει ασορτί με το ταλέντο δεν το ξερες; Αλλά όχι και με το σωματότυπο (μήπως είσαι  λίγο ρατσιστης με τους ευτραφείς και δεν το ξέρεις;)  Εγώ δεν ανάφερα τπτ για την ευτράφεια του YM.

"Όσο για mainstream guest εμφανίσεις,αποτυχημένες συνεργασίες,"λάθος" επιλογές,

είναι λογικό ένας άνθρωπος που έχει παρουσία τόσες δεκαετίες στην μουσική,να κάνει και τέτοια,όπως έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία καλλιτεχνών/συγκροτημάτων.."

-Xα χααα χααα "λάθος συνεργασία" το πρωινάδικο; "λάθος επιλογή" το να πουλάει εξακολουθητικά σε αρχάριους το "πόσο σπουδαίος είναι και τι ωραία που παίζει, καμαρώνωντας σα γύφτικο σκεπάρνι; Η ικανοποίηση του ημίχαζου στο τέλος του βίντεο, τα λέει όλα για το μεγαλείο του ανδρός.

Μην τρελαίνεστε με τον "σωτήρα" Μάλμστιν ρε.

β) μπεμπης η clapton.....

-Κλάπτον γιατί παίζει μπλουζ σαν εκατομμυριούχος (που είναι)

ρεμπετικο η atonal jazz

-Τσιτσανης και Archie Shepp: σημειώσατε Χ

Depeche mode η Journey: -μπάζα και οι μεν και οι δε (αλλά μ' αρέσουν κα οι μεν και οι δε)

ΥΓ. Ντριμκάστερ, μείνε κοντά μου βρε κουτό, έχεις να μάθεις πολλά.

γ) "Επιλέγεις να αγνοείς ότι,μεταξύ άλλων κιθαριστών,έχει κάνει χιλιάδες(τουλάχιστον) νέα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι τόσο όμορφο όπως η μουσική..."

Αδιαφορώ. Κάποιος είναι καλλιτέχνης επειδή πληροί ορισμένα καλλιτεχνικά κριτήρια όχι επειδή έχει wanabe  ακολούθους που νομίζουν ότι κάνει τέχνη. Αν ήταν έτσι και ο Τζορζτ Μπους θα ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος επειδη εκλέχθηκε. Αφού δεν βαριέστε να τα ακούτε: ο Τom Waits μπορεί να μαζέψει λιγότερο κόσμο σε ένα live από τον κακογερασμένο Μάλμστιν. Τι αποδεικνύει αυτό; Κατά τη γνώμη μου, απολύτως τίποτα σε ότι αφορά την καλλιτεχνικη τους υπόσταση. Ποιος απ' τους δυο θα μπει στο rok & roll HoF? άλλη ιστορία ...

δ) "Μακάρι να γινόμουν αγαπητέ Tamtam το 1/10 από αυτό που έγινε ο Malmsteen,θα με θεωρούσα επιτυχημένο."

Αυτά είναι προσωπικά βίτσια του καθενός μας αγαπητέ. :)

"Αν εσείς γελούσατε τότε με το φαινόμενο Malmsteen,εδώ και 32 χρόνια θα γελάει ο ίδιος με haters σαν εσάς,γιατί σε αντίθεση με σας κατάφερε να γίνει γνωστός,επιτυχημένος,πλούσιος και να κάνει δική του κιθαριστική σχολή η οποία κρατάει ως σήμερα."

-Το να μην θέλει κάποιος να γίνει "γνωστός / επιτυχημένος / πλούσιος" όπως αυτός ο κουραμπιές σου περνάει καθόλου από το μυαλό; Ότι η καλλιτεχνία είναι άλλου είδους αθλημα από το να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες; (δεν το λέω μόνο μεταφορικά ;)

Και γιατί λες ότι είμαι hater τη στιγμή που αναγνωρίζω το ταλέντο του στο να ανεβοκατεβαίνει σκάλες; Μια χαρά γρήγορος, εφετζής και χεράς είναι. Δυστυχώς όμως η φύση δεν τα δίνει όλα σε όλους. Χρειάζεται και κάτι ακόμη για να γίνει Keith Richards. (εκτός από διατροφολόγο)

"Edit:Χωρίς να ξέρεις το background του καθενός,μην κάνεις άστοχες υποθέσεις Tamtam.Μεγάλωσα με Mozart,Beethoven,Paganini,Bach και Vivaldi.Όχι με...Stones!"

-Κακώς! Ετσι σε απήγαγε καλλτεχνικά ο Μάλμστιν με τα λάγνα του transcriptions! Aν είχες ακούσει τα ξεκούρδιστα live των Stones, θα ήξερες ότι η τελειότητα δεν είναι κάτι... τέλειο!

Edit:

Παιδιά περνάω πολύ καλά μαζί σας. Σοβαρά... :)

β) μπεμπης η clapton.....

Κλάπτον γιατί παίζει μπλουζ σαν εκατομμυριούχος (που είναι)

ρεμπετικο η atonal jazz

Τσιτσανης και Archie Shepp: σημειώσατε Χ

Depeche mode η Journey: μπάζα και οι μεν και οι δε (αλλά μ' αρέσουν κα οι μεν και οι δε)

Αφου ουτε μουσικολογος εισαι(αρα πως κρινεις) ουτε μουσικολογικα κριτηρια παρεθεσες(αρα αν εισαι εισαι ασχετος)...εγω δεν ρωτησα τι σου αρεσει εγω σου ζητησα να αποδειξεις  με  κριτηρια μουσικολογικα γιατι και ποιος....επομενως τα πασαλληματα αλλου..στον τζερι πχ που σε επεισε οτι ειναι malmsteen οχι εδω... 8)

• Moderator

Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου,ακόμα και αν διαφωνώ κάθετα,οριζόντια και διαγώνια.Υποστηρίζουμε εντελώς διαφορετικά και ίσως αντίθετα πράγματα.

Γιατί να πρέπει να γίνει Richards ο Malmsteen;Και να θέλει,τόσο sloppy δε μπορεί να παίξει! ;D

Πέρα απ'την πλάκα,δεν είναι όλα για όλους και ας το κλείσουμε εδώ.

Ούτε ο ίδιος είναι τέλειος πάντως,όπως όλοι μας έχει κάνει πολλά λάθη,τα πλήρωσε,αλλά συνεχίζει,εκεί είναι το σημείο κλειδί.Ποιος είπε ότι λατρεύω την τελειότητα;Σιγά μην είναι τέλειος ο Malmsteen με μια εντελώς σκάρτη δεκαετία (2000-2010).

Καλό υπόλοιπο Σ/Κ φίλε Tamtam.

More is more. Yngwie Malmsteen

@Tamtam,

είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έχω μπει στο προφίλ κάποιου για να δω τι περίπου παίζει με την πάρτη του.Είσαι μία απ' αυτές. :)

Δεν θα το συνεχίσω γιατί πάντα θεωρούσα ότι δεν είναι σωστό ένας να απαντάει σε πολλούς.

Stay safe.

Ρε παιδια, ακουγα το Icarus dream suite προσφατα. Δεν υπαρχει συζητηση πως ο Malmsteen ειναι μουσικος, ανεξαρτητα εαν σε καποιους αρεσει η οχι. Περα απ'την ταχυτητα του εχει και αυτο το καταπληκτικο βιμπρατο που μου αρεσει απο πιο πολυ απο οποιοδηποτε βιμπρατο που εχω ακουσει σε βιολι.

Προσωπικα ο Satriani μου αρεσει πιο πολυ γιατι εχει παρα πολλα χρωματα στην μουσικη του, o Malmsteen ειναι ολο δραματικο μινορε και δραματικο μινορε. Αλλα αυτο που κανει το κανει πολυ καλα και ειναι προφανες πως παιζει με συναισθημα, κατι που δεν μπορω να πω για τυπους σαν το Φαρερι.

I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου