TamTam Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 " R&R Hall of fame σαν τι? Σαν καποιον σοβαρο θεσμο φανταζομαι. Πως λεμε MAD Awards" Μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιήσω; Θέλω να το μεταφέρω στα φίλαράκια μου στο Mad που έχουν την εντύπωση ότι η Tάμτα δεν είναι εφάμιλλη του Tom Waits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις deathάδων επί του θέματος. ;D Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί. Πάω να αποσυρθώ στο abattoir μου. ;D Θέλω να το μεταφέρω στα φίλαράκια μου στο Mad που έχουν την εντύπωση ότι η Tάμτα δεν είναι εφάμιλλη του Tom Waits. Τι, δεν είναι; ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Να σκεφτεις οτι εχουν μπει στο Rock & Roll Hall Οf Fame οι Metallica, και οχι ακομα οι...Deep Purple. Μιλαμε για τοσο σοβαρο θεσμο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Να σκεφτεις οτι εχουν μπει στο Rock & Roll Hall Οf Fame οι Metallica, και οχι ακομα οι...Deep Purple. Μιλαμε για τοσο σοβαρο θεσμο... Ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι οι Μετάλλικα έχουν εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις. Εδώ κατάφεραν να κυνηγήσουν ανήλικα για πειρατεία, τους γέροντες του RRHoF δεν θα προσεταιρίζονταν? Edit: Κανένας σρέντερ έχει μπει; Τω καιρώ εκείνω, μου ήρεσεν τα μάλα ο Uli Roth, αν και δε νομίζω ότι έκανε σόου οπως άλλοι σύγχρονοί του κιθαρωδοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αναρωτιέμαι: Γιατί δε μας φτάνει το ότι κάτι μας αρέσει αλλά πρέπει να πείσουμε και τους υπολοίπους ότι είναι τρομερό; Και. Γιατί δε μας φτάνει το ότι κάτι δε μας αρέσει αλλά πρέπει να πείσουμε και τους υπολοίπους ότι είναι σκάρτο; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αναρωτιέμαι: Γιατί δε μας φτάνει το ότι κάτι μας αρέσει αλλά πρέπει να πείσουμε και τους υπολοίπους ότι είναι τρομερό; Και. Γιατί δε μας φτάνει το ότι κάτι δε μας αρέσει αλλά πρέπει να πείσουμε και τους υπολοίπους ότι είναι σκάρτο; Διότι α) τα ξύλα δεν κάνουν την κιθάρα ούτε τα ράσα τον παπά και β) το να κάνεις σρέντινγκ πάνω σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ είναι η ύψιστη μορφή τέχνης και αν δεν το καταλαβαίνεις είσαι κομπλεξικός, καράφλος και λούζερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Κανένας σρέντερ έχει μπει; Ιδεα δεν εχω, δεν παρακολουθω το "αθλημα". Απλα λεω να μην παιρνουμε και τοσο σοβαρα αυτους τους "θεσμους". Οσο για τον Malmsteen, προσωπικα δεν εχω ουτε ενα single στην δισκοθηκη μου και ουτε προκειται να παρω, εχω ακουσει ομως τη δισκογραφια του απο φιλους. Απο το "υπερτατος κιθαριστας" και το "απλα καραγκιοζης", η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Σόρι για το οφφ τοπικ σχόλιο που ακολουθεί - αν ενοχλείται κάποιος μπορεί να σταματήσει να διαβάζει τώρα. Ωραία; Αυτό ήταν το πρόβλημα λύθηκε. :) Όσοι συνεχίζετε να με διαβάζετε, σας ευχαριστώ. Λοιπόν, παιδιά επειδή είμαι μάλλον μεγαλύτερός σας σε ηλικία, θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ μια διαφορετική άποψη για να μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα....... (παραλειπω το υπολοιπο παραλληρημα γιατι γεμιζει την σελιδα ασκοπα) Πας να παιξεις το χαρτι του μεγαλυτερου και εμπειροτερου αλλα θα επρεπε να ξερεις πως καποιος που ειναι πραγματικος μουσικος ποτε δεν συγκρινει ουτε μουσικους ουτε δεκαετιες ουτε τιποτα....γιατι ξερει οτι κατι τετοιο ειναι ποιο παιδικη χαρα και απο την παιδικη χαρα. Εσυ μπορει να γελαγες και οι μουσικαρες φιλοι σου, στο εξωτερικο ομως το impact του YJM ηταν μεγαλο.Αν ειχες δει περιοδικα της εποχης θα το καταλαβαινες.Εγω προσωπικα δεν μπορω να βρω παρα πολλους κιθαριστες που να εχουν σχεδον μονοι τους δημιουργησει δικο τους genre αλλα και παικτικο στυλ.....Ο holdsworth px γουσταρε horns αλλα πηρε κιθαρα και για το υπολοιπο της καριερας του προσπαθησε να την κανει να ακουγεται οπως αυτα...O Malmsteen γουσταρε κλασσικη μουσικη και βιολια... και προσπαθησε να κανει την κιθαρα να ακουγεται σαν βιολι....αυτο θα πει να εισαι πραγματικος innovator. Τωρα αν εσυ προτιμας Rory η Trower η δεν ξερω και εγω ποιον αλλον ειναι δικαιωμα σου....το να νομιζεις ομως αντικειμενικα οτι μπορεις να τους συγκρινεις και να πεις αυτος ειναι καλυτερος απο καποιον αλλον ειδικα οταν μιλαμε για καταξιωμενους καλιτεχνες αυτη ειναι λογικη playschool.Και εδω ειναι το θεμα γιατι κανενας φιλικα προσκυμενος στον Malmsteen πχ δεν θα καθοταν ποτε να ασχοληθει με τους παραπανω ουτε καν να μπει σε τετοια διαδικασια.....το προβλημα ειναι οτι εσυ και οι ομοιοι σου εχετε μια ελιτιστικη αντιληψη οτι μουσικη τετοιου στυλ ειναι απριορι καλυτερη. Το παραδειγμα του Govan δεν στο εφερα τυχαια γιατι ειναι ενας κιθαριστας που μπορει να παιξει στην κυριολεξια τα παντα και να εισαι σιγουρος οτι εκτιμα εξισου και τον Ρορυ πχ και τον YJM.Οταν λοιπον εσυ και τα φιλαρακια σου γελαγαν αυτος μελετουσε τα runs και το φοβερο vibrato του malmsteen....γιαυτο και αυτος ειναι ο Govan ενω εσυ που γελας χρειαζεσαι εναν Τζερι για να σου παιξει κατι αντιστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Απο το "υπερτατος κιθαριστας" και το "απλα καραγκιοζης", η αληθεια ειναι καπου στη μεση. δλδ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ? ;D ;D ;D ;D Πάνω του σρεντεράδες παλουκάρια να φάμε το Καταρράκτη που μας υβρίζει το ίνδαλμα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο καταλαβες Samy? :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση