Προς το περιεχόμενο

Αφοσιωση στην ανοησια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτός κι αν είναι φθόνος, "γιατί αυτός μπορεί να παίξει παπάδες κι εγώ όχι".

Για μενα ειναι το αντιθετο, με κανει και σκαω στα γελια, πολυ βαρυς ηχος αλλα τοσο ελαφρυ σε νοημα.

Λεει ο,τι ειναι "so easy", δηλαδη πηγαινει με αυτοματο. Αντιθετα, αμα δειτε live του Satriani, που για μενα οι ηχοι που βγαζει ειναι πολυ πιο παπαδατζιδικοι, παντα "δυσκολευεται" να παιξει σημεια, το ψαχνει πολυ για να βγαλει αυτο που ακουει στο κεφαλι του (οπως λεει και ο Gilbert).

Ο Fareri με εντυπωσιασε το πρωτο λεπτο που τον ακουσα, αλλα οταν αρχισα να τον ακουω σαν ακροατης και οχι σαν κιθαριστας με εντυπωσιασε το ποσο ανουσιο ηταν αυτο που ακουγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 197
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για μενα ειναι το αντιθετο, με κανει και σκαω στα γελια, πολυ βαρυς ηχος αλλα τοσο ελαφρυ σε νοημα.

Μια υπόθεση κάνω, γιατί δε μπορώ μπω στην ψυχολογία αυτών που κράζουν για το κράξιμο. Δεν είμαι σε θέση να νιώσω φθόνο για κάποιον που έχει αναπτύξει μία κάποια τεχνική, πόσο μάλλον όταν την έχει δουλέψει τόσο καλά που πλέον του έρχεται αβίαστα.

Αν κάτι μου αρέσει και δε μπορώ να το φτάσω, το θαυμάζω και υποκλίνομαι. Αν με αφήνει αδιάφορο, το προσπερνάω. Τόσο απλά. ;)

Μια υπόθεση κάνω, γιατί δε μπορώ μπω στην ψυχολογία αυτών που κράζουν για το κράξιμο. Δεν είμαι σε θέση να νιώσω φθόνο για κάποιον που έχει αναπτύξει μία κάποια τεχνική, πόσο μάλλον όταν την έχει δουλέψει τόσο καλά που πλέον του έρχεται αβίαστα.

Αν κάτι μου αρέσει και δε μπορώ να το φτάσω, το θαυμάζω και υποκλίνομαι. Αν με αφήνει αδιάφορο, το προσπερνάω. Τόσο απλά. ;)

Aκριβως 8).

Δεκτο, αλλα εμενα, οπως και σε αλλους, μου αρεσει να μαθαινω απ'τα λαθη των αλλων. Οταν το βιμπρατο σου ειναι φαλτσο, οταν το σηκωμα σου ειναι φαλτσο, ΔΕΝ τα κανεις. Οταν παιζεις εκτος ρυθμου το ξαναηχογραφεις μεχρι να εισαι εντος. Δεν ειναι μουσικες επιλογες αυτες, ειναι απλα λαθη. Εκτος και αν μετονομασουμε την αρμονια σε κακοφωνια, και την κακοφωνια σε αρμονια.

Καποιοι κιθαριστες ειναι μονο καλοι τεχνικα, καποιοι αλλοι μονο καλοι συνθετικα. Οσοι συνδυαζουν και τα 2 ειναι μεγαθηρια

Πάντως μεγάλη τιμή του κάναμε του Ιταλού... Τόσες σελίδες και τόσο ... Malmsteen είναι δύσκολο να μαζέψεις με τη μία! Μωρέ μπράβο του!

ΥΓ και εκτός των άλλων είναι και η κιθάρα του άχαρη!  ;D Μπορεί να είναι καλή ως όργανο αλλά... γενικώς δεν μου κάνει το όλο πράγμα ενδιαφέρον. Κρίμα γιατί ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει "καεί" παίζοντας.

Ναι, αυτη η κιθαρα μαμουθ του ειναι αλλο ενα στοιχειο που συνδραμει στον θριαμβο της ποσοτητας εναντι της ποιοτητας. Gain στο φουλ, ταχυτητα στο φουλ, ντραμς στο φουλ και με αυτην την πατατα, range στο φουλ. Η μουσικη φαουλ.  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου