Kanimothrios Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Από την στιγμή που στο noiz υπάρχουν και μέλη που είναι shredders, θεωρώ πως ο τίτλος του topic είναι flame. (Με αφορμή αυτό το topic,θέλω να γράψω πως τελευταία στο noiz βλέπω πολλά θέματα όπου κάποιος προσπαθεί να υποδείξει "τι είναι σωστό,καλό,κ.λ.π. και τι δεν είναι","το real thing από το γιαλαντζί" και πάει λέγοντας) Και εμένα το shredding,ειδικά του συγκεκριμένου video,μου φαίνεται ακατανόητο μουσικά, αλλά και τι να λέει αυτό. Σιγά μην χρειάζεται ο κάθε BillTrantos "Μουσική άδεια ανωτέρας αισθητικής" για να κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Πρώτιστο γνώρισμα της μουσικής έκφρασης είναι η ελευθερία αυτής. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ψυχοπαθή αυτόν εδώ: [flash=200,200] Όμως στον χώρο της ορειβασίας είναι ήδη θρύλος και η γνώμη μου προφανώς του/τους περισσεύει. Πάντως όντως η τεχνική μας επιτρέπει να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε.Τεχνική δεν είναι μόνο το alternate/sweep/economy/hybrid picking στα 767887 bpm.Είναι και τα bends,το vibrato,η χρήση του tremolo. @Bill δεν επαρκεί μονάχα η τεχνική για "να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε". Υπεισέρχεται και η μουσικότητα στο παιχνίδι που δεν είναι απόρροια τεχνικής,αλλά άλλων πραγμάτων. Υ.Γ.Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.Σήμερα άνοιξα τα πιο προσφατα topic που είδα: -Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..) -Ελεύθερο Λογισμικό. Ποια είναι η γνώμη σας; -Αφοσιωση στην ανοησια -..... και όλοι είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Καλά που κλειδώθηκαν και οι πληκτράδες προχθές. Που να μην είμασταν και μουσικό forum.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλά που κλειδώθηκαν και οι πληκτράδες προχθές. Ποιος εχει σειρα για κλειδωμα σημερα? Οι κιθαριστες μαλλον... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Από την στιγμή που στο noiz υπάρχουν και μέλη που είναι shredders, θεωρώ πως ο τίτλος του topic είναι flame. Συμφωνώ,η συζήτηση ξεκίνησε με λανθασμένο υπόβαθρο. (Με αφορμή αυτό το topic,θέλω να γράψω πως τελευταία στο noiz βλέπω πολλά θέματα όπου κάποιος προσπαθεί να υποδείξει "τι είναι σωστό,καλό,κ.λ.π. και τι δεν είναι","το real thing από το γιαλαντζί" και πάει λέγοντας) Και εμένα το shredding,ειδικά του συγκεκριμένου video,μου φαίνεται ακατανόητο μουσικά, αλλά και τι να λέει αυτό. Σιγά μην χρειάζεται ο κάθε BillTrantos "Μουσική άδεια ανωτέρας αισθητικής" για να κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά. Στο noiz μάλλον χρειάζεται ;D Πρώτιστο γνώρισμα της μουσικής έκφρασης είναι η ελευθερία αυτής. @Bill δεν επαρκεί μονάχα η τεχνική για "να παίξουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε". Υπεισέρχεται και η μουσικότητα στο παιχνίδι που δεν είναι απόρροια τεχνικής,αλλά άλλων πραγμάτων. Συμφωνώ απόλυτα,αλλά χρειάζεται σίγουρα η τεχνική για να βγει μέσα από τον καθένα μας η μουσικότητα και η δημιουργικότητα.Μη μου βάλει κανείς μουσικούς με μονόχορδες κιθάρες γιατί πολύ απλά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινησε η συζητηση με λανθασμενο υποβαθρο?? Οποιος διαβασε το πρωτο ποστ καταλαβε πως επιτεθηκα στον Fareri και οχι στο shred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Αρχή δεν είναι πάντα το σημείο 0 και 1 μιας συζήτησης,μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αγαπητέ.Για ξαναδιάβασε την πρώτη σελίδα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Τη διαβασα. Τα σχολια εχουν να κανουν με τον Φαρερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Άβυσσος η ψυχή του shred-ά !!! ...και των ακολούθων του.... ;) ;D ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 2 απ'τα δεκα σχολια. Αλλα και αυτα εχουν αφορμη τον Φαρερι και τετοιου ειδους παικτη μπουρμπουληθρα. Δεν ειναι μονο αυτο το shred, οπως και δεν ειναι μονο η Miley Cyrus η ποπ. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Όπως θα είδες και στις υπόλοιπες σελίδες,γενικά υπάρχει αυτή η τάση μηδενισμού αναφορικά με αυτό το είδους κιθαριστών στο forum,το γιατί μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Άνθρωποι έχουν αφιερώσει χρόνια σπουδών και εξάσκησης για να παίξουν αυτό που οι ίδιοι θέλουν.Αν για κάποιους αυτό είναι κακόγουστο,τους δίνει κιόλας το δικαίωμα να το χαρακτηρίσουν ''κατώτερο''; Η δική μου άποψη είναι πως όχι. *Με τίτλο ''Αφοσίωση στην ανοησία'',εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι θεωρείς ανοησία το shred. ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ο τιτλος θα μπορουσε να εχει το ονομα του Φαρρερι. Αλλα η παρεξηγηση που λες ειναι πιο πολυ σχολαστικη, δεν νομιζω ο'τι οι ανθρωποι δεν εχουν αυτια. Η σχετικοτητα δεν ισχυει μονο στην φυσικη αλλα και στην κοινωνια. Εννοειται πως οταν καποιος λεει πως καποια μουσικη/ καλλιτεχνης ειναι κατωτερα αυτο ειναι η γνωμη του. Δηλαδη πρεπει στο τελος να βαζει παντα "για μενα"? Ειναι απολυτως ανθρωπινο να προτιμουμε καποια πραγματα απο καποια αλλα και αυτο ειναι υποκειμενικο. Το λαθος θα ηταν να τα εχουμε καλα με ολους. Δεν μπορω να ακουσω/καταλαβω τι παιζει ο Φαρερι, γιατι πρεπει να τον εκτιμω σαν μουσικο? Ειναι καλος τεχνιτης και σπεσιαλ εφφε και δεν θελω να του αλλαξω μυαλο, αλλα ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετος με την αισθητικη μου, και πολλων αλλων, και με κανει να γελαω γιατι ειναι τοσο μονοδιαστατος. Αλλα δεν τον μηδενιζω, εχει ικανοτητες που ομως δεν με ενδιαφερουν. Αυτο με τα πτυχια μου θυμιζει αυτο: 2:50 Και βεβαια Bill ο καθενας εχει το δικαιωμα να θεωρει οτιδηποτε κακογουστο, αμα ολα ειναι καλογουστα τοτε δεν εχει πια νοημα η λεξη. Συμφωνω πως η προσπαθεια ανταμοιβεται αλλα δεν προκειται να την εκτιμησουν ολοι αλλα διαφωνω πως πρεπει να ειμαστε politically correct μην θιξουμε τα συναισθηματα των αλλων. Στο τελος δεν υπαρχουν αυθεντιες και κανενος η γνωμη δεν ειναι καθολικη/αντικειμενικη. Δεν ειναι αριθμητικη η μουσικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση