g.avram Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Για πρωτη φορα στην δημοσιοτητα το ομωνυμο κομματι του πρωτου μου προσωπικου αλμπουμ PROTOCOL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Η φωνη εχει κατι το αφυσικο, ειναι κατεβασμενη? Παρε τον Low Deep T, τετοιο υφος ειναι βουτυρο στο ψωμι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ μου άρεσε το κομμάτι, πολύ groovάτο, με εξαιρετικά παιξίματα! Η φωνή μόνο δε με ενθουσίασε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Η φωνη εχει κατι το αφυσικο, ειναι κατεβασμενη? Παρε τον Low Deep T, τετοιο υφος ειναι βουτυρο στο ψωμι του. Οντως η φωνη εχει κατει το αφυσικο...την πειραξαμε...ο Low Deep T ειναι φοβερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ μου άρεσε το κομμάτι, πολύ groovάτο, με εξαιρετικά παιξίματα! Η φωνή μόνο δε με ενθουσίασε. :) Ευχαριστουμε πολυ!Θελαμε μια φωνη ιερεα (gospel φαση) αλα μαλλον ξενιζει αυτο το στυλακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Για τα παιδιά που είπαν πως τους ξένισε η φωνή, εκτός από θέμα γούστου, είναι και θέμα ακουσμάτων. Εμένα με άρεσε, μη σε πω πως με αυτά που έχω ακούσει με ξενίζει η τρομπέτα ;D ;D ;D που λέει ο λόγος. Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν, οι υπόλοιποι ας προσθέσουν ένα άκουσμα . Από μένα μπράβο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν Σωστός! Εμένα με άρεσε, μη σε πω πως με αυτά που έχω ακούσει με ξενίζει η τρομπέτα ;D ;D ;D που λέει ο λόγος. Και πάλι σωστός, λαίμαι.... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Για τα παιδιά που είπαν πως τους ξένισε η φωνή, εκτός από θέμα γούστου, είναι και θέμα ακουσμάτων. Εμένα με άρεσε, μη σε πω πως με αυτά που έχω ακούσει με ξενίζει η τρομπέτα ;D ;D ;D που λέει ο λόγος. Όσοι έχουν ακούσματα 10ετίας 80 από αγγλική indy pop σκηνή θα ευχαριστηθούν, οι υπόλοιποι ας προσθέσουν ένα άκουσμα . Από μένα μπράβο Ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια και δεν σου κρυβω οτι η τρομπετα ξενιζει και μενα ουκ ολιγες φορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά συγχαρητήρια , εξαιρετική η τρομπέτα αλλά θα ήθελα λίγο πιο "δουλεμένα" φωνητικά, όπως και να χει είναι μια πάρα πολύ καλή σύνθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Σωστός! Και πάλι σωστός, λαίμαι.... Σωστοι!Παντως επικρατει μια προκαταληψη με την τρομπετα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση