Προς το περιεχόμενο

Korg is bringing back the ARP Odyssey!

Waterfall-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλοι παίζουν με hybrid μορφές σύνθεσης, άλλοι παίζουν με 9 μηχανές σύνθεσης στο ίδιο μηχάνημα, αλλά κατά τα άλλα θα μπορούσαν άνετα να "κοκορεύονται" για μία μορφή sample-playback.

Την εποχή του behavior modeling (acoustic + analog), κάποιοι πίνουν ακόμα νερό στο όνομα του switching των samplαρισμένων articulations.

Καταπληκτικά πράγματα διαβάζουμε. Ο ορισμός της επιμόρφωσης. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Το Odyssey, προφανώς και δεν καλείται να καλύψει τα pads ενος epic soundtrack. Ουτε καν καλυπτει καποιο κενο στα monosynths.

Ξεκάθαρα κίνηση προς νοσταλγους, συλλέκτες και ποζεράδες είναι. Προσωπικά δε μου αρέσει ο ηχητικός χαρακτήρας των ARP, αλλα απο εμφανιση δε θα με χαλούσε να εχω ενα τέτοιο κουκλί.

Ή καλύτερα ενα 2600. Ή ακομα καλυτερα ενα MacBeth M5 ;D

Μια χαρα ειναι και η YAMAHA και η roland και η korg και η kurzweil κτλ. το καθενα εχει την τεχνολογια του απο εκει και περα ειναι το τι ζηταει ο καθενας και μεχρι που φτανει η τσεπη του χαλαρωστε λιγο κανετε χειροτερα και απο παιδια,δεν σας πληρωνει καμια εταιρια....

• Guru

Εντάξει...

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι θα μπορούσε να γίνει μία ωραία συζήτηση και να μάθουμε όλοι μας πέντε πράγματα παραπάνω και αντί αυτού γίνεται ένας χαμός.

Πραγματικά κρίμα γιατί τον καιρό τον δικό μας δεν υπήρχε ούτε internet ούτε Noiz ούτε κάποιος να μας εξηγήσει σωστά πέντε πράγματα. Προσπαθούσαμε να μάθουμε μέσα από τα εγχειρίδια και από τα όποια βιβλία αγοράζαμε από εξωτερικό ή ακόμα και από περιοδικά στα περίπτερα.

Σήμερα που υπάρχουν ευκαιρίες τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, γίναμε όλοι ειδικοί και ... άσ'το καλύτερα  :-\

Εντάξει...

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι θα μπορούσε να γίνει μία ωραία συζήτηση και να μάθουμε όλοι μας πέντε πράγματα παραπάνω και αντί αυτού γίνεται ένας χαμός.

Πραγματικά κρίμα γιατί τον καιρό τον δικό μας δεν υπήρχε ούτε internet ούτε Noiz ούτε κάποιος να μας εξηγήσει σωστά πέντε πράγματα. Προσπαθούσαμε να μάθουμε μέσα από τα εγχειρίδια και από τα όποια βιβλία αγοράζαμε από εξωτερικό ή ακόμα και από περιοδικά στα περίπτερα.

Σήμερα που υπάρχουν ευκαιρίες τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, γίναμε όλοι ειδικοί και ... άσ'το καλύτερα  :-\

+1.000.000      πολυ κριμα γιατι καποιοι παλευουν να μαθουν

Κρατα την αποψη σου για τον εαυτο σου,δεκτο και σεβαστο ο καθενας πορευετε με αυτο που τον καλυπτει και του αρεσει αλλα φιλε Νεκταριε δεν θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....

Ημαρτον η κατασταση εδω μεσα εχει ξεφυγει.

Kαι ποιος σου είπε ότι σημείο και μέτρο αναφοράς ή σύγκρισης είναι το ελληνικό κοινό και οι έλληνες αγοραστές; Mιλάμε για σταγόνα στον ωκεανό φίλος, άστο είναι πολύ μικρή η ποσοστιαία μονάδα.

Επίσης waterfal στον κόσμο δεν υπάρχει αλλού, το φαινόμενο όχι μόνο σπανίζει αλλά είναι το μοναδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου