constantinosX Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Γεία σας! Έχω μια samick flying v με την οποία έχω να παίξω πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν να την πουλήσω.Το θέμα είναι οτι σαν πιτσιρικας δεν την πρόσεξα και πολύ. Έχει κάποια χτυπήματα δεξιά αριστερά και οι μαγνήτες έχουν πρόβλημα γιατί έχει να παίξει χρόνια. Η κιθάρα αυτή αξίζει μόνο αν κάποιος θέλει να της αλλάξει μαγνήτες η να πειράξει το ξύλο της. Αξίζει να βάλω αγγελία οτι την πουλάω κανα 40ευρω η θα με πάρουν με τις ντομάτες? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 29 ευρώ και θα έχεις tomatoshield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να κάνεις και ανταλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinosX Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 ανταλlαγη με ντομάτες? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 αν θυμαμαι καλα οι samick ηταν Κορεατικες....not bad... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinosX Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι Κορεάτικη ειναι.Παίζει ρόλο?(δεν έχω ιδέα :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν σου πιανει χωρο και θες να την ξεφορτωθεις .....και φοβασε μη γινεις κονκασε ....χαρισε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Αναλόγως τι μοντέλο είναι, υπήρχαν samick ..και samick !! ας πούμε η Gregg Bennet FlyingV που είχε ένας φίλος μου ήταν εξαιρετική για τα χρήματά της, και το λέω εγώ που δεν γουστάρω καθόλου τέτοιου είδους κιθάρες. Άποψή μου είναι αν δεν την θες να την βάλεις αγγελία για ανταλλαγή, όλο και κάποιος μπορεί να την χρειάζεται και να έχει κάτι που θα σου χρειάζεται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinosX Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Η κιθάρα είναι αυτή εδώ.(δεν είναι αυτή η δικιά μου) http://www.aggeliopolis.gr/kriti/Samick_Flying_V_Artist_Series___aristi_11421624.htm από ότι καταλαβαίνω καλύτερα να πάω να φτιάξω τους μαγνήτες και μετά την πουλήσω.Απλά για ανταλλαγή δεν θέλω γιατι δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2014 μαλλόν θα έχει μάπα μαγνήτες που θα αλλαχτούν (έχω μια samick (σατριάνοκοπυ) παρόμοιας χρονολογίας μάλλον που αλλάχτηκαν ). Πρότεινε και αγορά ως έχει για να γλυτώσεις τα λεφτά του φτιαξίματος , κατεβάζοντας την τιμή για να φύγει .στείλε μου καμιά φώτο να την δω από περιέργεια σε πμ αν δεν βαριέσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση