Προς το περιεχόμενο

Συνδέσεις ADSL

lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

HOL - 20 ευραίοι το μήνα για μένα! Με 12άμηνη υποχρέωση όμως και 100 ευραίους μπροστά...

Πάντως τσουλάει απροβλημάτιστα και με πολύ καλή τεχνική υποστήριξη... 8)

Τρελλάθηκες βρε;... :) :) :) :) Λοιπόν, όποιος καταφέρει να συννενοηθεί με την τεχνική υποστήιξη της Hol κερδίζει την κοπέλλα στο άβαταρ του κώστα. :) :) :)

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Otenet 2 Mbps' date=' 26 ευρώ το μήνα (δυστυχώς με 12μηνη δέσμευση) και 102 ευρώ μπροστά για τους 4 πρώτους μήνες. Κανένα πρόβλημα, δεν χρειάστηκα τεχνική υποστήριξη so far...

Εντάξει, ο εξοπλισμός ήταν της πλάκας αλλά πέταξα το Sagem USB modem που έδινε και έβαλα πάνω το USR 9108 μου. Έπαιξε με τη μία και η σύνδεση πετάει![/quote']

Είδες διαφορά απο το Sagem;;

Καταρχήν, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι και μάλιστα αρκετή.

Αλλά το USB modem έχει και άλλα άσχημα έναντι του router με πρώτο και κυριότερο την επιβάρυνση του PC από το πρόγραμμα οδήγησης του modem, στο router δεν φορτώνεται τίποτα πέραν του LAN driver (που έτσι κι αλλιώς φορτώνεται με το boot). Είναι και η δυνατότητα να είσαι μόνιμα on-line, χωρίς το dialing του modem, είναι πολλά τα οφέλη του router... :wink:

Τρελλάθηκες βρε;... icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Λοιπόν' date=' όποιος καταφέρει να συννενοηθεί με την τεχνική υποστήιξη της Hol κερδίζει την κοπέλλα στο άβαταρ του κώστα. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif[/quote']

Ναι ε; Με προκαλείς να δοκιμάσω τώρα... :lol:

Πέραν της πλάκας, τόσο για τα μπάζα είναι το support στην HOL;

Yes it is!!!

Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό και μάλλιστα από πολλούς ταλέπορους. Βέβαια, όχι ότι οι υπόλοιπες υπηρεσίες τα πάνε και πολύ καλύτερα στην Ελλάδα... Θα πρέπει να είσαι τυχαιρός και να πέσεις σε τζιμάνι τεχνικό για να βγάλεις άκρη. Καλύτερες πιθανότητες όμως έχεις να πιάσεις το λοτο...

Let's talk vocals...any kind!

Καλοί μου άνθρωποι, ΣΩΣΤΕ ΜΕ! :roll: :oops: :!:

Ψάχνω, αλλά μάλλον, είμαι πολύ βλάχος και δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Ας μου πει ένας χριστιανός αν πχ πάρω ένα πακέτο σύνδεσης (έστω το adsl in a box της forthnet) και το βάλω πάνω σε γραμμή του ΟΤΕ, πόσα θα πληρώνω ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ στο λογαριασμό του ΟΤΕ, απ' τη στιγμή που η γραμμή μου θα γίνει ADSL;

Ένας φίλος μου είπε ότι εξαρτάται από την ταχύτητα που θα επιλέξω και ότι για 1024 ταχύτητα θα πληρώνω πάγιο 40¤ το μήνα!!!

Είναι δυνατόν να είναι τόσο φθηνά τα πακέτα και να σε γδέρνει ο ΟΤΕ;

Δηλ. αγοράζω ένα πακέτο 120¤ για 6 μήνες (άρα πάει 20¤/μήνα), θα πληρώσω στον ΟΤΕ σύνολο 40x6=240¤ πάγια τέλη;.... :?: :!: :roll: :oops: 8O

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Πρέπει να είναι γύρω στα 20e. Αν θες για σίγουρα τράβα σε κάποιο μαγαζί και ρώτα. Θα σου πουν :wink:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Μακάρι να είναι τόσο.

Μάλλον τα 40¤ που μου είπε ο φίλος μου τα πληρώνεις όταν δεν παίρνεις πακέτο, αλλά έχεις συνδρομή αορίστου...

;;;

Μη φεύγεις θηρίο,

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Μακάρι να είναι τόσο.

Μάλλον τα 40¤ που μου είπε ο φίλος μου τα πληρώνεις όταν δεν παίρνεις πακέτο' date=' αλλά έχεις συνδρομή αορίστου...

;;;[/quote']

Στα πακέτα του τύπου adsl in a box όλα είναι πληρωμένα!(γραμμή, σύνδεση, εξοπλισμός) Δεν χρειάζετε να πληρώσεις τίποτα άλλο για internet :wink:

Στα πακέτα του τύπου adsl in a box όλα είναι πληρωμένα!(γραμμή' date=' σύνδεση, εξοπλισμός) Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα άλλο για internet :wink:[/quote']

Ακριβως...Αυτο που παιζει πολυ ομως,ειναι καποια εταιρια να

προσπαθησει να σου φαει λεφτα απο αλλα παγια... :wink:

Μη θελοντας να θιξω καποιον provider συγκεκριμενα!Ψαξ το καλα

πριν κανεις οτιδηποτε,στην αναγκη παρε σβαρνα τα τηλ.κεντρα και ρωτα. :wink:

feel da FUNK blast

Αυτο που παιζει πολυ ομως' date='ειναι καποια εταιρια να

προσπαθησει να σου φαει λεφτα απο αλλα παγια...[/quote=pastelius"]

Κάτι τέτοιο έχω ψιλιαστεί κι εγώ από αυτά που διαβάζω... :roll:

Θα το ερευνήσω σήμερα.

Ευχαριστώ πολύ. :wink:

EDIT: Αυτό το "ο τάδε έγραψε:" πώς στο καλό το κάνω επιτέλους; :?

Μη φεύγεις θηρίο,

Κι όμως φίλε μου καλέεεε καλέ μου φίλε eye μιά χαρά είναι η υποστήροξη της hol, και τις 3 φορές που την χρειάστηκα (1 για μένα, τις άλλες 2 για συνδέσεις φίλων) το θέμα τακτοποιήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες!

Α, και την κοπέλα δεν την δίνω, οκ πρόστυχοι;;;

(για το κυλοτάκι όμως το συζητάμε...)

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου