Προς το περιεχόμενο

Συνδέσεις ADSL

lock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περαν από τον πάροχο που θα διαλέξετε' date=' προσέξτε πάρα πολυ το router που θα έχετε.

Αν επιλέξετε πακέτο, που πιστεύω οτι φαίνεται οτι συμφέρει πρόσκαιρα οπότε καλύτερα να μην το κάνετε, επιλέξτε πακέτο με πολύ καλό router με προδιαγραφές καλές και μελλοντικές. Για να μην το αναπτύξω, κάντε έναν κόπο και μπείτε στο www.adslgr.com και δείτε σχετικά πόστ.[/quote']

+1000

Πολύ σημαντικός ο εξοπλισμός για μια απροβλημάτιστη εμπειρία με το ADSL! Όπως σωστά είπε ο φίλτατος cos, το router και μάλιστα όχι όποιο να 'ναι είναι κρίσιμος παράγοντας.

Η καλύτερη προσφορά που είχα βρει σε πακέτο (και εκμεταλλεύτηκα εννοείται) ήταν της Altec με το Jetpack που έδινε (πριν 1,5 χρόνο βέβαια) για 110 ευρώ αν θυμάμαι καλά, ενεργοποίηση, 3 μήνες όλα πληρωμένα και ένα router AVM Fritz Box που τώρα στο εμπόριο κάνει κάπου 120 ευρώ!!!

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ειδικά για linux η επιλογή router απο adsl modem είναι πολύ βασική....(όσοι εχουν εμπειρία...τους έφυγε το λάδι να προσπαθουν να σετάρων το modem και τους drivers αλλά τπτ....για αυτό αποφάσισαμε όλοι οι χρήστες linux να τα παρατήσουμε...:lol:).....

Time is just a fraction of the sine.......

Ειδικά για linux η επιλογή router απο adsl modem είναι πολύ βασική....(όσοι εχουν εμπειρία...τους έφυγε το λάδι να προσπαθουν να σετάρων το modem και τους drivers αλλά τπτ....για αυτό αποφάσισαμε όλοι οι χρήστες linux να τα παρατήσουμε...:lol:).....

Mη το λές!

Εγώ έχω το f200 της crypton που είναι usb και με τη βοήθεια του mechmg93 το εγκατέστησα μια χαρά...

Ωραίος.....εγώ με το sagem f@st 700 ούτε που καταφερα να περάσω τους drivers ενώ με το router με τη μία είχε προσβαση στο web....

Ορισμένα πακέτα σύνδεσης βγαίνουν σε δύο εκδόσεις: PSTN και ISDN.

Τι διαφορά έχουν; Έχει να κάνει μόνο με το είδος της γραμμής που έχεις πριν βάλεις ADSL;

Δηλ. αν έχω τώρα PSTN επιλέγω το αντίστοιχο πακέτο και τέλος;

(βοηθήστε το ψάρι...)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Aυτό ακριβώς είναι.

Στην ουσία αυτό που διαφέρει είναι το διαφορετικό φίλτρο που έχει μέσα στο πακέτο....

To f200 το πάτησα πρίν μήνες και έγινε τριαντάφυλλο :lol:

Γεγονός είναι οτι το συγκεκριμένο modem σε μισούς δούλεψε και σε μισούς έκανε τα απίστευτα

Το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς την σύνδεση.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο download αλλά στο upload.

Αν χρησιμοποιείται το modem μονο για surf και download ολα καλά.

Αν ομως το θέλεις για p2p και πχ να παίζεις παιχνίδι on line και παράλληλα να μιλάς στο skype με τον συμπαικτη σου φίλο στην άλλη πολυκατοικία, το f200 και πολλά άλλα μπουκώνουν και θα σας απάσουν τα νευρα.

Οτι ρύθμιση και να κάνετε.

Αλλα πιστευω οτι ο φίλος fleamail μπορεί να δουλευει καλά με το συγκεκριμένο γιατι ορισμένα δούλευαν καλά, έμαθα οτι μια παρτίδα απο αυτά δούλεψε, και δεν ήταν θέμα driver ήταν θέμα συσκευής.

Οταν πήρα το usr 9108 wmax, κατάλαβα τι πάει να πεί ξεχνάς προβλήματα με dsl ότι και να κάνεις όλο το 24ωρο, όσο και να την φορτώνεις. και οχι αυτό συγκεκριμένα. απλά ενα καλό router που θα εκμεταλλεύεται και σωστά τις μελλοντικες δυνατότητες του adsl.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Οταν πήρα το usr 9108 wmax, κατάλαβα τι πάει να πεί ξεχνάς προβλήματα με dsl ότι και να κάνεις όλο το 24ωρο, όσο και να την φορτώνεις. και οχι αυτό συγκεκριμένα. απλά ενα καλό router που θα εκμεταλλεύεται και σωστά τις μελλοντικες δυνατότητες του adsl.

Ναι με το router σου λύνονται τα χερια γιατί σετάρετε πανευκολα...δεν χρειάζονται drivers και προφανως δεν σου βαραίνει το pc με ρην usb....Ασε που στο τσακίρ-κέφι φωνάζεις φίλους με laptop και κάνετε και ένα λαν party βρε αδελφέ...

Αλλα πιστευω οτι ο φίλος fleamail μπορεί να δουλευει καλά με το συγκεκριμένο γιατι ορισμένα δούλευαν καλά' date=' έμαθα οτι μια παρτίδα απο αυτά δούλεψε, και δεν ήταν θέμα driver ήταν θέμα συσκευής.

[/quote']

Χαμός γίνεται!

Eγώ το χρησημοποιώ μόνο με το laptop που έχει linux και έχω δύο. Το ένα λειτουργεί μια χαρά ενώ το άλλο πρέπει να κάνεις μια φορά Boot στα windows και μετά επανεκίνηση με ubuntu για να συνδεθεί...

Α και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το upload του, μια χαρά παίζω pro χωρίς κανένα disconnect...

Παιδιά εγώ από 10 Οκτωβρίου έχω πάρει το πακέτο της Altec για 3 μήνες 40 ευρώ. Μπορώ ν πω ότι είμαι ευχαριστημένος και από την εξυπηρέτηση και από τις ταχύτητες. Είναι 768 kbps και έχω δει να κατεβάζω σταθερά μέχρι και 70 KBps (από τα 96). Γενικά μου έχουν πει πως άμα παίρνεις γύρω στο 80% της μέγιστης ταχύτητας είναι καλά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου