odis13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Kudos στον LK για το Automatic Man, δεν το ειχα ακουσει. Εγω θα προσθεσω κατι απο ΡΗΤΣΗ, το σολο στο κομματι δε ξερω ποιος το παιζει αλλα ο δισκος ειχε συμμετοχες απο πολλα session monsters απ'οσο θυμαμαι. Ένα μέρος που δεν θα περίμενες επίσης να ακούσεις μια σόλο κιθάρα... η Tate gallery. Anna Calvi Δηλωνω ψαρωμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Δύο περιπτώσεις έχω εύκαιρες: Ι) Spiritual Beggars - Escaping The Fools Πολύ του γούστου μου ο κόμματος έτσι κι αλλιώς. Με το σολίδι όμως ανεβαίνει κανα - δυο επίπεδα ακόμα. ΙΙ) Queen - The Invisible Man "Popίλα που στις δόξες τους δε θα την έβαζαν ούτε για χαλάκι στην είσοδο" σκέφτεσαι και μετά ο May σου κάνει τη μούρη βελουτέ. Y.Γ: Το thread έχει καθαγιαστεί από την αναφορά στον μόνο Lionel που μπορεί να σταθεί δίπλα στο Messi. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Ένα μέρος που δεν θα περίμενες επίσης να ακούσεις μια σόλο κιθάρα... η Tate gallery. Anna Calvi Δηλωνω ψαρωμενος. Οdis13, τσέκαρέ την την κυρία αυτή. Είναι λίγο σκοτεινή η μουσική της, αλλά έχει προσωπικό στυλ και καλές πενιές. ( http://youtu.be/pQ3K2Hcoblg ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Μη με κραξετε.. ;D Το τραγουδι δε μου πολυαρεσει (-->"μουσικη για μαμαδες") αλλα το σολο με πορωνει! Οταν το πρωτοακουσα εξεπλαγην. Ειναι του Α. Μιτζελου. Στο 2:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Όταν πρωτο-άκουσα Alter Bridge, και συγκεκριμένα το ''Open Your Eyes'' από το ντεμπούτο τους, παραξενεύτηκα από το solo. Ήξερα ότι στην ουσία οι Alter Bridge ήταν οι Creed με διαφορετικό τραγουδιστή, αλλά σε όσα τραγούδια των Creed είχα ακούσει μέχρι τότε, o Tremonti δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους και ταχύτητας solo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 ^+1 για το σολο του "αμα δεις τα παιδια"! Στην εφηβεια με ειχε πορωσει τοσο που οταν το εβγαλα φωναζα μετα τους φιλους σπιτι να τους το κανω επιδειξη! (παρ'ολο που τα υπολοιπα που ακουγαμε ηταν στο φασμα Nirvana-Metallica κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2014 3:25(γενικα το κομματι ειναι πολυ καλο) σολαρα,πλακα πλακα ο Μπιγαλης ειχε δυνατες κιθαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 πλακα, πλακα, 2:55 παντα μου αρεσε το 'πεταγμα' προς τα κατω στο τελος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2014 +100 για Physical +10000000 για το Θεο στου Αιγαιου τα μπλουζ που νομιζω ειναι ο Τουρκογιωργης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση