jimi Ts. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 οπως ηδη καταλαβατε μολις εσπασε η χορδη μου απο 10-46 σετ και η μονη χορδη που εχω διαθεσιμη τωρα ειναι μια σι 13 να την βαλω για να βολευτω μεχρι να παρω αυριο ενα σετακι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riviera Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 αμα είναι να πάρεις αύριο όχι, κρίμα η χορδή αν θέλεις να κάνεις την δουλειά σου για λίγες μέρες λογικά no problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 περισευει απο σπασμενο σετ, λες να την βαλω λοιπον ,απλα θα εχω βαρια bend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 περισευει απο σπασμενο σετ, λες να την βαλω λοιπον ,απλα θα εχω βαρια bend Αν παίζεις με στάνταρ κούρδισμα, bend στη μι θα είναι θέμα. Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 θα την βαλω να τζαμαρω λιγο θα εχει και ενα ενδιαφερον ολο το σετ 10 -46 εκτος της 10 που θα μπει 13 ειμαι περιεργος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 την εβαλα την κουρδισα αλλα σηκωματα με 13 χορδη ειναι αρκετα δυσκολα σε στανταρ κουρδισμα . σκεφτομαι να κουρδισω μισο τονο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2014 την εβαλα την κουρδισα αλλα σηκωματα με 13 χορδη ειναι αρκετα δυσκολα σε στανταρ κουρδισμα . σκεφτομαι να κουρδισω μισο τονο κατω Με κούρδισμα ημιτόνιο κάτω, θα είναι υπερβολικά χαλαρές οι υπόλοιπες. Επίσης αν το nut σου είναι κομμένο για δεκάρες, σήκωμα στη μι σημαίνει ότι μπορεί να έχεις θέμα ξεκουρδίσματος με τη συγκεκριμένη. Αν χρησιμοποιείς και τρέμολο, ακόμα χειρότερα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι για χόρταση αυτή η αντικατάσταση. Μισοκάνεις τη δουλειά σου μέχρι να την αλλάξεις με δεκάρα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση