Angelos Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2004 Απο οτι καταλαβα αυτο το πραματακι κοβει τα μεσαια και ανεβαζει πριμα και μπασα.μηπως αυτο λασπωσει πιο πολυ τα καθαρα μου; Θα μπορούσες να πεις οτι κάνει κατι τέτοιο (κόβει μπάσσα/πρίμα) αν και δεν είναι ακριβώς το ίδιο που θα έκανες απο ένα ενισχυτή. Εγω βρίσκω ότι βοηθάει, αλλα όλοι οι μαγνήτες μου είναι SA. Επίσης κάποτε ήθελα να πάρω EMG89 μαγνήτες και είχα ρωτήσει την EMG αν ταιριάζει. Μού είπαν ότι ταιριάζει. Βεβαια τα γούστα του καθενός είναι υποκειμενικά. Παλιά θυμάμαι οτι ο Λογοθέτης είχε ενα κουτάκι με όλα τα EMG accesories και μπορούσε κανείς να τα δοκιμάσει πριν τα αγοράσει. Αν είσαι απο Αθήνα θα μπορούσες να πάρεις την κιθάρα σου και να πας μια βόλτα (παρε ενα τηλεφωνο πριν, να δεις αν το έχει ακόμα) Επίσης θα μπορούσα να γράψω ενα mp3 με την κιθάρα μου, αν σε βοηθάει κάτι τέτοιο. Τι ενισχυτή έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω εναν Peavey Studio Pro 112 οχι οτι καλυτερο κυκλοφορεί αλλα θα παιζω σε μαγαζι με αυτον.Δε μου λες αν κατεβασω το υψος των διπλων θα χασω σε drive;Ποσο περιπου πρεπει να ειναι το υψος των μαγνητων(μια και το αναφερες)γνωριζεις; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MULE Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια χαρα σε ολους. Sorry για την παρεμβαση στο θεμα αλλα μιας και ασχολεισαι με συναρμολογηση σε κιθαρες Superfunk μηπως κατεχεις τι παιζει με μπασα; Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα custom P-Bass μπασο. Δωστε πληροφοριες για το αν υπαρχει εδω καποιος καλος τεχνιτης που να αναλαμβανει τετοια εργασια. Ευχαριστω προκαταβολικα. δυσκολο να πεισεις τον Καγμακη και θα ειναι το κοστος υψηλο. μπες και στο www.kotzabopoulos.gr εχω ακουσει καλα λογια - ειναι καπου στο Γαλατσι - κοστος 2000-2500 ευρω αναλογως αυτο που θελεις Ως προς τα ξυλα περιοριζεται ο ρολλος τους λογω των active μαγνητων.. το basswood ειναι γενικα πιο "σκοτεινο" ξυλο σε σχεση με τα alder & ash ενα maple μπρατσο ειναι μια καλη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δε μου λες αν κατεβασω το υψος των διπλων θα χασω σε drive;Ποσο περιπου πρεπει να ειναι το υψος των μαγνητων(μια και το αναφερες)γνωριζεις; Ο γενικός κανόνας που χρησιμοποιώ είναι ότι τους κατεβάζω μέχρι εκεί που είναι εντάξει στο δικό μου αυτί, ξεκινώντας απο τον μαγνήτη που είναι στην γέφυρα και μετά ρυθμίζοντας τους υπόλοιπους να βγάζουν αντίστοιχη ένταση στίς ΜΙ χορδες. Ο μεσαίος παίζει μπαλαντέρ ανάλογα με το χρώμα που θέλει κανείς στις θέσεις 2 και 4 του pickup switch. Πάντως θα μετρήσω τους δικούς μου το βράδυ και θα σου πώ να έχεις μιά εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2004 Με πατημένη την χορδή στο 22 ταστο η απόσταση απο την κορυφή του μαγνήτη μέχρι το κάτω μέρος της χορδής (μι καντίνι & μι μπάσσο) είναι 2mm για τους bridge & neck και 2,5mmγια τον μεσαίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2004 ...θα γράψω και ενα για συναρμολόγηση bolt on κιθάρας.οκ? θα εκπλαγείς πόσο εύκολο είναι........ Yπάρχει πουθενά αυτό το άρθρο ή ακόμη??? :):) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση