Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μαγνήτη για metal

grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν εχεις αδικο σε αυτο,σε σχεση με αυτους που εχω δοκιμαση μου ακουγεται καλυτερος ομως.Πριμαριστος ναι ,οκ αλλα δεν ξυριζη κιολλας και σιγουρα παιζει ρολο ο ενισχυτης και οι ρυθμισεις του καθενος μας.

Για πες τι προτεινεις εσυ ?(το γραφω χωρις ειρωνικο υφος,μη παρεξηγησης,με ενδιαφερη η αποψη σου)

Kαταρχάς συγνώμη για το ύφος μου στο post, μου παραβγήκε φιλικό και ξερολίστικο! O distortion είναι πολύ καλός μαγνήτης αλλά θεωρώ όχι για αυτά που θέλει ο φίλος!

Συμφωνώ με τον φίλο RayDTutto για τον Invader από Seymour Duncan και θα πρόσθετα και τον Tonezone από Dimarzio!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ είσαι.

https://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers&sub=contemporary&pickup=painkiller

(Ακριβό) τούμπανο, πάει πολύ και με το Avatar που έχεις  ;)

Αν δε θες να πας πάνω απο 100ρικο,προτείνω τον dimarzio d-activator.Τον έχω στην 8χορδη version (στην οποία έχει string definition),και αν ακούγεται το ίδιο και στην 6χορδη τον προτείνω ανεπιφύλακτα.Σχετικά ισορροπημένος μαγνήτης σε άποψη bass-mid-treble,οπότε μπορείς να σουλουπώσεις τον ήχο πιο άνετα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου.

Θα ψηνόμουν περισσότερο για την πρώτη επιλογή αν δε διάβαζα ότι ο XL είναι bright μαγνήτης

χτυπα τον.

@ Η κιθάρα είναι μεν μαόνι, αλλά ελαφρύ δε (που μάλλον θα έχει κάποιο ρόλο) και επίσης έχει natural finish.

τον bill lawrence xl τον εχω σε κιθαρα απο μαονι με alder φτερα neck through κατασκευη κ σπερνει...τον εχω σε θεση bridge.... ;)...παταει κατω τον seymour dunkan που ειχε πριν η κιθαρα.......στην δικια μου δεν ακουγεται καθολου bright...ισα-ισα που ακουγεται πολυ ισορροπημενο κ μεστος μαγνητης.

παιζω μεχρι rotting christ/acheron/ k σουηδιλα death με τον συγκεκριμενο....σε συνδιασμο με εναν marshall dsl.

@bouzoukleri: Ποιον Bill Lawrence έχεις/είχες; Τον USA ή τον Wilde;; Επίσης σου φαίνεται πριμαριστός μαγνήτης όπως διαβάζω;;

ΥΓ @ThisIsSparta: Τίιιι;; Υπάρχει ποτενσιόμετρο για το tone στην κιθάρα μου;;;  :o  ;D

Κατά σειρά αγοράς

http://www.billlawrenceusa.com/

http://www.wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Twin_Blades.html

http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/high-output/sh13_dimebucker/

ΥΓ . To tone είναι του Θεού και δεν μπορείς να παίξεις Σατανικά        ;D ;D ;D ;D ;D

καλησπέρα παίδες! επειδή και εγώ είμαι στην φάση των μαγνητών αυτή την περίοδο για την mockingbird μου, εγώ σκέφτομαι να πάω stade για τον dimebucker bridge (τον έχω σε όλες μου τις κιθάρες και μπορώ να πω ότι δεν θα τον άλλαζα με tpt) και για neck τώρα είμαι ανάμεσα η σε bare knucle η στον D activator! θελεte να μου πείτε τις γνώμες σας αν κάποιος τους έχει για να μην ανοίγω κιαλο θέμα?? ευχαριστώ!

Eχω αλλαξει δεκαδες μαγνητες στη μια κιθαρα μου και δεν εχω να σου δωσω καποια συγκεκεριμενη απαντηση προσωπικα...

Και αυτο γιατι το τσαγκα τσουγκα εγω προσωπικα δε το αντιλαμβανομαι...(new age metal-metalcore εννοεις?)

Γιατι παντως αποκλειεις τους active? και δη τους emg...???

Ειχα απο seymour duncan μεχρι bare knuckle και απο MHD μεχρι USA CUSTOM WOUND(πολυ μικρη επιχειρηση)...

Κατ'εμε ο μαγνητης αν ειναι ο σωστος δε χρειαζεται να ειναι boutique...(το ιδιο ισχυει και για τις λαμπες)

Πιο πολυ διαφορα θα δεις με τα μεγαφωνα...

Μετα απο δεκαδες αλλαγες κατεληξα στον emg 81 για μια alder superstrat...

Μου αρεσει παρα πολυ...φαντασου οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ μεχρι που τον ακουσα τυχαια σε ενα μαγαζι μαζι με τον ενισχυτη μου...

κανει οτι δε μου εκαναν μαγνητες πολυ ακριβοτεροι...καθαριζει πολυ ικανοποιητικα για high output,εχει μπολικο definition και καλο κομπρεσσαρισμα χωρις να λασπωνει...

Τον κατηγορουν οτι δεν εχει μπασσα...αλλα ογκο και μπασσα δε παιρνεις ΠΟΤΕ απο το μαγνητη(αλλα απο καμπινα-μεγαφωνα).

Η συμβουλη μου ειναι να ακουσεις οσο περισσοτερους μπορεις στον ενισχυτη σου...κι ας μην ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιες οι κιθαρες...

φιλε randy_rhoads o συγκεκριμενος brigde ταιριαζει πολυ με τον seymour duncan 59...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου