Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Που θες να κολλαει ρε CosGR? Πλακα κανω... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 εμένα θα με εντυπωσιάζε αν εβαζε την εφαρμογή FL Studio στο Android κινητό του και έκανε συναυλίες με αυτό. Άκου Παπαθανασίου.... Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει. Lol Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Kωστα γιατι ξενυχτας? Βλεπεις Κωστα Μυλωνα στο EXTRA3? Μηπως παιζεις Angry Birds Star Wars II? Ή μηπως τα κανεις και τα δυο, καλη ωρα οπως εγω τωρα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Άσε δεν με παίρνει ο ύπνος και σήκωνομαι στις 7.30. Στο κρεβάτι είμαι με το κίνητο. Αϋπνία από υπερένταση. Το Angry birds το έχω και γελάω με τα θέματα τα μουσικά παρωδίες του soundtrack του star wars Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι πολυ κολλητικο αστα να πανε lol...Του εκλεισα τον ηχο και εβαλα Uriah Heep. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει ελπίδα για ‘σας.. :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emmanu_5 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2014 Για δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής υπαρχουν πολλα daw η επιλογή είναι δικιά σου Image-Line FL Studio - pc Cockos Reaper - pc/mac PreSonus Studio One - pc/mac Cakewalk Sonar - pc Magix Samplitude - pc Apple GarageBand - mac Sony Creative Software Acid Pro - pc Propellerhead Reason - pc/mac Avid Pro Tools - pc/mac Steinberg Cubase - pc/mac Ableton Live - pc/mac Apple Logic Pro - mac Προσωπικά (λογο windows) προσπαθώ να χρησιμοποιώ το ableton Live (δεν το αλλάζω μέχρι τώρα που σου γράφω για κανένα άλλο daw) και λίγο το cubase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση