marathon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Βρε μπας και στα κρυφά το γύρισες στα... κξύλα και στα vintage; ::) ;D ;D ;D όχι βέβαια...αλλά ένα σεβασμό τον διατηρώ ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 όχι βέβαια...αλλά ένα σεβασμό τον διατηρώ ;D Σεβάσμιε ;D 8) 8) 8) @Peter: Με το συμπάθιο δηλαδή- και όπως σου είπα σε καταλαβαίνω απόλυτα- αλλά μήπως τελικά θες ένα... jazz bass και όχι ένα P; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα θα μου πεις γιατι το εδωσες??? Γιατί σου τρωγε το μυαλό το basswood ;). Άρα λαλακία όντως. Παιδιά, με όλο τον σεβασμό στις επιλογές και τα γούστα του καθενός, και μένα μου αρέσει το Fernandes και ο ήχος του αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολα και με πολλές υποχωρήσεις θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει βίντατζ αξίας. Απλώς γνωρίζει λίγο άνθηση η ιστορία lawsuit. ;) Σόρρυ Πέτρο, μαι οπίνιον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Άντε ρε Πέτρο άνοιξε του μια τρύπα εκεί πέρα κάθεσαι και το κοιτάς... Το θέμα είναι άλλο. Έχεις σκεφτεί να το κάνεις scalloped;;; ;D ;D ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις σκεφτεί να το κάνεις scalloped;;; ;D ;D ;D Από το πίσω μέρος ;D ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Στα τελευταια ταστα και θα του βαλω και φωτακια στα dots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Παρηγγειλα σετ τελικα, μου φαινοταν πιο σωστο... http://www.ebay.co.uk/itm/Tone-Emporium-TE-17-PJ-Bass-Pickup-Set-Bass-Guitar-parts-fits-Fender-/141112620626 Εν αναμονη λοιπον για περισσοτερα clips! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Παρηγγειλα σετ τελικα, μου φαινοταν πιο σωστο... Τρίχες. Διακαιολογίες για GAS. http://www.ebay.co.uk/itm/Tone-Emporium-TE-17-PJ-Bass-Pickup-Set-Bass-Guitar-parts-fits-Fender-/141112620626 Αντε μπράβο γιατί τους έχω στα "προσεχώς" του Ebay τους Καναδούς εδώ και μήνες. Πάντως το δικό μου το τρύπησα. Και αναφέρω (πάλι, καθότι νομίζω ότι τα χω ξαναπει....) Fender σώμα MIM P-Bass alder σε wine red ρουτεριασμένο και για Jazz μαγνήτη σε θέση 70s στο bridge , ΜightyMite rosewood Jazz neck περιποιημένο, Hipshot Ultralite κλειδιά, Tort pickguard, μαγνήτες Wizard Vintage P και στη γέφυρα Fender Vintage Noiseless Jazz, heavy duty γέφυρα (αν προτιμούσα την vintage αλλά έβαλα αυτή αφού επιτρέπει υψηλοτερο action και έτσι κολλάει καλυτερα με το μπράτσο), 62 Jazz Bass καλωδίωση (αφού με τα δύο concentric επιτρέπει V/T και στους δύο μαγνήτες) και Thomastik Flatwound χορδές. Φωτό αύριο. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Και clips Κωστα! Μην τεμπελιαζεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2014 Και clips Κωστα! Μην τεμπελιαζεις!!! Αυτά λογικά θα έρθουν μαζί με το ΜΕΓΑΛΟ τεστ που οσονούπω έρχεται....... ;) ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση