NemOOO Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα....σε όλους...αλλα και σε όλες.... Λοιπον...Μετα απο χρόνια ακούγωντας κυρίως ροκ...είπα να δω και αλλα είδη μουσικής.... Επέσε στα χέραι μου ένα Cd με μουική του Yann Tiersen....Μου άρεσε πάρα πολύ ..αφήστε που έιναι και τέλεια για διάβασμα.... Λοιπόν έχετε να προτέινετε τπτ παρόμοιο.....? :?: ============== Α..Ακουσα και το cd των Sigur Ros το Agaetis Byrjun....το οποίο είναι απίστευτο...Τι είδος μουσικής είναι αυτό...? Καμοιά πρόταση και για αυτό? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2006 Επέσε στα χέραι μου ένα Cd με μουική του Yann Tiersen....Μου άρεσε πάρα πολύ ..αφήστε που έιναι και τέλεια για διάβασμα.... Το soundtrack για το Αμελι ειναι απλως κορυφαίο! Μου αρεσει πολυ και το goodbye Lennin. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 O Yann Tiersen είναι φοβερός κατά τη γνώμη μου. Μαζί με το Amelie και το Goodbye Lenin ,πάρα πολύ ωραίος δίσκος του είναι και το Rue des Cascades. Έψαχνα καιρό να βρω κάτι παρόμοιο ή σχετικό και δεν έβρισκα τίποτα ώσπου μου συνέστησαν τον Anouar Brahem,o οποίος είναι ουτίστας αλλά η αισθητική του και τα όργανα που χρησιμοποιεί είναι παρόμοια με του Tiersen.Στον προτείνω ανεπιφύλακτα Δίσκοι: Le pas du chat noir, Le voyage de Sahar https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Ηαns Zimmer κσι Alan Silvestri έχεις ακούσει? - Οχι - Ακουσε τους και θα δείς. Οφείλω να πώ οτι μου αρέσαν και με ενέπνεαν από τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αν τυχον σε κάποιον δεν αρέσουν, μην τους κακολογήσει γιατι στεναχωριέμαι αν ακούω κακά λογια γι αυτούς. Επίσης ενα καλό παιδί που έγραφε καλά soundtrack σε β διαλογής ταινίες , λιγο το έκανε και ο silvestri είναι ο Brad Fiedel. Μου αρέσαν όλες οι συνθέσεις τους και τους θεωρώ πρωτοπορους στην μουσική τεχνολογία. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει οτι είναι, αλλά ..... μάλλον είναι :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Με τον Hanz Zimmer έχει τρελό κόλλημα ο καθηγητής τον αγγλικών μου....Και μου τοον πρότεινε και αυτός....Για να δούμε τι θα δούμε... Τώρα περι Alan Silvestri δεν έχω ιδέα...Αλλά και πάλι θα δούμε.... Goodnight... /offtopic/ Ρε π@@στη μου...Αυρίο αρχίζει school.../offtopic....../ Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Ηans Zimmer, συμφωνώ! Έτυχε και είδα το DaVinci Code χθες (μετριότατο) και η μουσική ήταν πολυ καλή. Προτείνω επίσης τον Howard Shore (πχ Lord of the Rings-εξαιρετικό soundtrack), το τύπο που φτιάχνει την μουσική για τις ταινίες του Wes Anderson (Rushmore, The Life Aquatic with Stece Zissou, The Royal Tennenbaums) και μου διαφεύγει το όνομά του. Γουστάρω τρελά τα soundtrack που έχουν γράψει οι Ulver (Svid nigger, Lykanthropen Themes). Είναι ηλεκτρονικά και δε νομίζω να καταφέρεις να βρεις πουθενα τις ταινίες. :( :D Φοβερή μουσική έχουν και οι ταινίες του Ακι Καουρισμάκι (έχω δει μονο το The man without a past αλλά μου χει πει και για τις υπόλοιπες). ¶κου επίσης και το soundtrack της ταινίας Ascenseur Pour L'Echafaud του τεράστιου Miles Davis. Αυτά τα ολίγα για αρχή... Υπήρχε κάπου ένα παρόμοιο θέμα... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Rene Aubry - Killer Kid ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Α..Ακουσα και το cd των Sigur Ros το Agaetis Byrjun....το οποίο είναι απίστευτο...Τι είδος μουσικής είναι αυτό...? Post rock (αν πρέπει να το εντάξεις κάπου οπωσδήποτε! :wink: ) ¶κου τα πάντα από sigur ros, δεν είναι και τόσα πολλά, αλλά αξίζουν... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trumpet Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Φίλτατε θα σου ξεδιπλώσω τα γούστα μου στην ορχηστρική μουσική και ελπίζω να βρεις πράγματα που να σου αρέσουν... Εχουμε και λέμε: Phillip Glass : Itaipu, Anima Mundi, Einstein On The Beach, Glassworks, Metamorphosis, Orion, Passages, The Fog of War, The Hours, The Illusionist, The Photographer και άλλα πολλά. Cinematic Orchestra (Αν σ'αρέσει το ροκ καιρός να ακούσεις έναν ήχο ροκ-μινιμαλ-ελεκτρο-ψυχεδελο-τζαζ!!!!!!!): Man with a Movie Camera, Horizon, Motion κλπ Aziza Mustafa Zadeh: (Τζαζο-εθνικ πιάνο κυρίως, γαμάτες ενορχηστρώσεις και πολλά πολλά πράγματα να ακούσεις στα κομμάτια της.Είναι περιγραφική αλλά όχι κινηματογραφική) ένας από τους απίστευτους δίσκους της : Dance of Fire Miles Davies: Το soundtrack "Ascenseur pour l'echafaud" Nino Rota: 8 1/2, War and peace, La dolce Vita, Il Casanova κλπ Αυτά είναι κάποια καλά πράγματα για εισαγωγή στην ορχηστρική κινηματογραφική μουσική. Μπορουν οι συνφορουμίτες να πουν τη γνώμη τους. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 OOOOOOOK......Thanx a lot.... Εχωω φάει τρελό κόλλημα με Sigur Ros....Τετοιο που ακούω ποιο πολύ instrumental και τέτοιου είδους μουσική που σταμάτησα να ακούω ροκ.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση