X-minor Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2014 Μετά από μεγάαααλη απουσία, επέστρεψα! Για όσους με θυμούνται και για όσους θυμάμαι κι εγώ! Καλώς σας ξαναβρήκα λοιπόν! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς τον. (Καιρός ήταν). ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Άιντε μουρέ! Που 'σαι συ! ;D Καλώς επανήλθες.. 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς τον! Μετακόμισες τελικά εκεί που ήθελες να πας?? All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς ξανάρθες. Όλα καλά στην αλλαγή σου; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2014 Θενκιουβεριματς παίδες! Ναί, όλα καλά! Ήσυχος πλέον αν και... ανόργανος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Θενκιουβεριματς παίδες! Ναί, όλα καλά! Ήσυχος πλέον αν και... ανόργανος! ;D Υπομονή. Και γω ήμουν 1 χρόνο άχορδος, με μόνη μου συντροφιά μια ανατολικογερμανικής προέλευσης full hollow με στραβό μπράτσο. Αλλά τώρα έφερα την προίκα μου και έστρωσα χαρακτήρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση