if_it_is Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks guys! κάτι τέτοιο εννοούσα! δεν με πειράζει να ρουτάρω αν ξέρω ότι ότι θα γλυτώσω κόπο στην πορεία... κιάλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες! Επίσης.. πόσο εύκολο είναι να αφαιρέσω το παλιό και να βάλω το καινούριο nut? απλά ξεβιδώνει ή πρέπει να γνωρίζω τίποτα άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Τελικά τα καταφέραμε με τη βοήθεια στου φίλου Macdonald! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 ωραίος ! inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 πολυ ασχημια ομως ρε παιδι μου,κριμα η κιθαρα (η σπανια ιαπωνικη strat thinline δεν ειναi?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Ααα, Strat thinline? Πες μας και δυο τρία σχόλια!? Πως σου φαίνεται ως όργανο? Ζαχάρωνα τις offset αλλά η τιμή τους με πίκρανε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2014 Ναι η ιαπωνική thinline ειναι! Την ζαχαρωνα γιατί είναι απ τα λιγα semi hollow οργανα με τρέμολο που δεν είναι bigsby.. Απο κατασκευή όλα μια χαρά! Για τα λεφτά σκίζει! Φοβερό μπράτσο, φαρδύ και όχι πολύ παχύ (wide D)! μόλις της φορέσω και τον charlie christian κι ενα πιο stable tremolo (μάλλον super vee) θα είναι ακριβως του γούστου μου! Ήμουν αναμεσα σ αυτην και την αντιστοιχη Cole Clark αλλά έχασα την ευκαιρία να την φέρω απο Αυστραλία. δεν με χάλασε όμως! Μια χαρά οργανακι είναι κι αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση